HomeΚΡΗΤΗΟ Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Ο Γιάννης Κουράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας

Το μήνυμα του προέδρου της ΠΕΔ Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Η Μάνα ταυτίζεται με τη διαρκή προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη, αλλά και με τη Μητρότητα, που σημαίνει θυσίες και τεράστιες ευθύνες, τις οποίες ακούραστα αναλαμβάνει κάθε Μάνα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά του για τη γιορτή της Μητέρας ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης, Γιάννης Κουράκης.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

Η Γιορτή της Μητέρας έδωσε και δίνει τη δυνατότητα σε όλους μας  να εκφράσουμε τον σεβασμό, την τιμή και την ευγνωμοσύνη μας στο ιερό πρόσωπο της Μάνας.

Γιατί Μητέρα σημαίνει Ζωή, σημαίνει Προσφορά, σημαίνει Θυσία, σημαίνει Αγάπη.

Η Μάνα ταυτίζεται με τη διαρκή προσφορά και την ανιδιοτελή αγάπη, αλλά και με τη Μητρότητα, που σημαίνει θυσίες και τεράστιες ευθύνες, τις οποίες ακούραστα αναλαμβάνει κάθε Μάνα.

Η Πολιτεία απαιτείται να αναγνωρίζει διαρκώς το ρόλο της μάνας με θεσμικές και νομοθετικές πρωτοβουλίες που θα κατοχυρώνουν την ανεκτίμητη κοινωνική παρουσία και προσφορά της.

Η ουσιαστική στήριξη της Άνεργης, της Εργαζόμενης και της Πολύτεκνης Μητέρας, με παρεμβάσεις και δράσεις που θα ενισχύουν τη θέση και το ρόλο της, πρέπει να αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα.

 Ως Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Κρήτης στηρίζουμε και ενισχύουμε κάθε προσπάθεια που συμβάλλει στην αναβάθμιση του ρόλου της μητέρας και διευκολύνει το έργο της.

Χρόνια Πολλά στις Μητέρες όλου του Κόσμου!

Διαφήμιση
Διαφήμιση