HomeHL-9Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Διακοπές ρεύματος: Δείτε πότε και πού θα κοπεί το ρεύμα την προσεχή βδομάδα

Για εργασίες στο δίκτυο της ΔΕΗ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αρκετές αναμένεται να είναι από σήμερα και καθ’ όλη τη διάρκεια της βδομάδας οι διακοπές ρεύματος στο νομό Ηρακλείου.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιήσουν διάφορες εργασίες και αναμένεται για κάποιο χρονικό διάστημα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση.

Δείτε αναλυτικά τις προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος:

Κυριακή 8 Μαΐου:

Από τις 7.30 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στο κέντρο του Ηρακλείου, στην πλατεία του Αγ.Δημητρίου και στις οδούς Βύρωνος από την οδό Ερωτοκρίτου μέχρι την 25ης Αυγούστου, Θαλήτα από την οδό Λαχανά μέχρι την οδό Μονής Αγκαράθου.Επίσης στις οδούς Λοχ.Μαρινέλη, Ερωτοκρίτου και Μονής Αγκαράθου.

Από τις 10 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στα Δειλινά, στην περιοχή της συμβολής των οδών Β.Ηπείρου και Π.Μελά και του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.Στις οδούς Βορείου Ηπείρου από την οδό Εργοτέλους μέχρι την οδό Τσόντου Βάρδα και στην Π.Μελά από την οδό Νίκης μέχρι την οδό Λευκωσίας.

Από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι: Δήμος Ηρακλείου: Στη λεωφ.Ικάρου από την οδό Παρασκευοπούλου μέχρι την οδό Κυθήρων.

Από τις 2 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα: Δήμος Ηρακλείου: Στο Μασταμπά, στην περιοχή του πάρκου Νικαίας και στις λεωφ.Α.Παπανδρέου από την οδό ΕΟΚ μέχρι την οδό Μελ.Μερκούρη.

Τρίτη 9 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Φαιστού: Στο χωριό Καμηλάρι, στις περιοχές των οικιών Σταθωράκη και Becard.

Από τις 8 το πρωί έως τις 4 το μεσημέρι: Δήμος Μινώα Πεδιάδος: Στο χωριό Φιλλίποι, στην περιοχή του νεκροταφείου του χωριού.

Από τις 8.30 έως τις 9.30 το πρωί: Δήμος Γόρτυνας: Γενικά στο χωριό Λαράνι.

Πέμπτη 11 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Χερσονήσου: Στα Μάλια, στις περιοχές της εισόδου των Μαλίων στις περιοχές της εκκλησίας του Αγ.Νεκταρίου, του s.m.Χαλκιαδάκη, του ξενοδοχείου Malia Holiday, της επιχείρησης Krivek και στις οδούς Ματθαίου Ζαχαριάδη, Ιλαρίωνα Κατσούλη και Οδυσσέα Ελύτη.

Παρασκευή 12 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο Ασήμι στις περιοχές των ελαιουργείων Βαλαβάνη, Κυριακάκη, της Ένωσης του Αγροτικού Συν/σμού Μονοφατσίου και του οινοποιείου Αγγελιδάκη. Στα χωριά Ίνια, Λούρες, Στόλοι και στις περιοχές των αρδευτικών Δασκαλάκη, Φουντουλάκη, Βασιλάκη, Κουτράκη, Μουρτζάκη, Αντωνάκη, Παπαδάκη και σε όλες τις επιχειρήσεις και αντλιοστάσια των παραπάνω χωριών.

Σάββατο 13 Μαΐου:

Από τις 8 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι: Δήμος Γόρτυνας: Στο χωριό Στέρνες, στις περιοχές των αρδευτικών Βασιλάκη, Τσαγκαράκη, Ανδρεαδάκη, Αγγελιδάκη και Σφακιανάκη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση