HomeHL-9ΚΙΝΑΛ: Οι υποψήφιοι για τη ΝΕ Ηρακλείου – Όλα τα ονόματα

ΚΙΝΑΛ: Οι υποψήφιοι για τη ΝΕ Ηρακλείου – Όλα τα ονόματα

Την Κυριακή οι εκλογές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την Κυριακή 8 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ τόσο για την ονομασία του Κόμματος όσο και για την ανάδειξη των Νομαρχιακών Επιτροπών.

Το όνομα

Δύο επιλογές για το νέο όνομα της Χαριλάου Τρικούπη, δίνει η ηγεσία της με την απόφασή της που αποτυπώνεται  στο ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν στις κάλπες της Κυριακής τα μέλη του κόμματος.

Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής (με σύμβολο τον ήλιο) είναι οι δύο επιλογές που θα κληθούν να ψηφίσουν τα μέλη του Κόμματος.

Οι υποψήφιοι για τη ΝΕ Ηρακλείου

26 είναι οι υποψήφιοι για τη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΚΙΝΑΛ στο Ηράκλειο. Από τους 26 οι 15 αναμένεται να εκλεγούν την προσεχή Κυριακή.

Τα μέλη καλούνται να βάλουν συνολικά έως τρεις σταυρούς.

Δείτε ποιοι είναι οι υποψήφιοι (με αλφαβητική σειρά):

Αμαργιανιτάκη Αναστασία, Αντωνόπουλος Λάμπρος, Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ, Γιαχνάκη Θεοδώρα, Ζαχαριάκης Ιάκωβος, Θεοδοσάκης Κυριάκος, Καββος Βασίλειος, Καμπουράκης Εμμανουήλ, Καργάκης Μιχάλης, Κεγκέρογλου Χρυσούλα, Κορνηλάκη – Βαμουλάκη Αριστέρα (Αρια), Λαμπράκης Ιωάννης, Μακριδάκη Σοφία, Μαρινάκη Όλγα, Νικολάου Βασίλειος, Ξενογιαννάκης Μάρκος, Παναγιωτάκης Κωνσταντίνος, Παπαδάκη Σοφία, Σέγκος Εμμανουήλ, Σκουλάς Παύλος, Σχινάς Ιωάννης, Τσίγκος Γεώργιος, Φαρσάρης Μιχάλης, Φουρνάρης Βασίλειος και Χατζάκη Μαρία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση