HomeHL-TOPΈγκλημα πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα σε σπίτι στα Χανιά

Έγκλημα πίσω από το απανθρακωμένο πτώμα σε σπίτι στα Χανιά

Τι έδειξε η έρευνα της Αστυνομίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έγκλημα φέρεται να βρίσκεται πίσω από την υπόθεση του απανθρακωμένου πτώματος που εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε σπίτι στα Χανιά.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανεύρεσης απανθρακωμένου πτώματος κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, από κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων, σε χώρο εγκαταλελειμμένης οικίας τις πρώτες πρωινές ώρες της 04.05.2022 στα Χανιά.

Συγκεκριμένα από τη διενέργεια αυτοψίας στο χώρο όπου κατασβέστηκε η πυρκαγιά, από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χανίων προέκυψε ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε σκοπίμως από ανθρωπογενή παράγοντα με χρήση εύφλεκτων υλικών. Από τη συνεχιζόμενη έρευνα και προανάκριση, διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 53χρονο ημεδαπό.

Στη συνέχεια και κατόπιν της Ιατροδικαστικής εξέτασης (νεκροψία-νεκροτομή) του πτώματος, πρόεκυψαν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας, καθόσον το πτώμα έφερε κακώσεις στο κεφάλι και το λαιμό.

Το συγκεντρωθέν προανακριτικό υλικό διαβιβάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων λόγω αρμοδιότητας, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση