HomeHL-9Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λήψης των οργάνων του άτυχου 31χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από καυγά

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λήψης των οργάνων του άτυχου 31χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από καυγά

Γέφυρα ζωής ανάμεσα σε Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία της λήψης των οργάνων του 31χρονου που έχασε τη ζωή του μετά από καυγά στη Σητεία, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Οι συγγενείς του πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά του, χαρίζοντας ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Μετά από συνεννόηση με τον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων το ήπαρ θα μεταφερθεί στη Θεσσαλονίκη ενώ τα νεφρά στον Ευαγγελισμό, στην Αθήνα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε στις 3 περίπου το μεσημέρι της Παρασκευής.

Το χρονικό της υπόθεσης

Όλα συνέβησαν τις πρώτες πρωινές ώρες της 27ης Απριλίου όταν ο 31χρονος έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ καυγάδισε με έναν 17χρονο.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 17χρονος για να τον αποφύγει τον έσπρωξε με αποτέλεσμα ο νεαρός άνδρας να χάσει την ισορροπία του και να πέσει στο οδόστρωμα χτυπώντας στο κεφάλι.

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τον μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας Σητείας και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.

Ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι και χρειάστηκε να διασωληνωθεί και να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Δυστυχώς, κατά το βράδυ της Τετέρτης, δεν άντεξε και κατέληξε.

Ελεύθερος με… όρους ο 17χρονος

Ο 17χρονος μετά το περιστατικό του τραυματισμού είχε συλληφθεί από τις αρχές και είχε οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ο εισαγγελέας του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη βλάβη σε βαθμό κακουργήματος. Στη συνέχεια απολογήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Πλέον η δικογραφία θα συμπληρωθεί με την τραγική αυτή κατάληξη του 31χρονου και αναμένεται ο 17χρονος να ξανακληθεί από τις ανακριτικές αρχές.

Διαφήμιση
Διαφήμιση