HomeHL-GreeceΠάτρα: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη όταν είδε φωτογραφίες με το νεκρό παιδί του

Πάτρα: Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη όταν είδε φωτογραφίες με το νεκρό παιδί του

Σημαντικές για την έρευνα οι επόμενες ημέρες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Σοκαρίστηκε» ο Μάνος Δασκαλάκης στη θέα των φωτογραφιών της νεκρής Ίριδας, όπως αποκάλυψε σήμερα ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος δημοσίευσε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες πριν μερικές ημέρες.

Η αίσθηση που έχει ο δημοσιογράφος για τον Μάνο Δασκαλάκη, μετά και την αντίδρασή τους στις φωτογραφίες,  είναι ότι πλέον ο πατέρας των τριών παιδιών είναι πεπεισμένος ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν ήταν αυτό που έδειχνε μπροστά του σε ότι αφορά στην συμπεριφορά της απέναντι στα παιδιά του.

Σημαντικές οι επόμενες ημέρες

Όπως είπε ο κ. Κουσουλός, μιλώντας στον Alpha, οι επόμενες 10 με 15 ημέρες είναι πολύ σημαντικές υπό την έννοια της νέας έρευνας των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλογριά.

Αναφορικά με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε με την νεκρή Ίριδα, ο δημοσιογράφος, απάντησε σε όσους τον κατηγορούν για  photoshop λέγοντας ότι δεν είναι. «Ακόμα και η Ρούλα Πισπιρίγκου στο τέλος της ημέρας νομίζω ότι αναγνώρισε τελικά ότι στις φωτογραφίες είναι η Ίριδα», είπε ο κ. Κουσουλός.

Σε ότι αφορά την πορεία αυτών των φωτογραφιών, ο δημοσιογράφος είπε ότι «παράπεσαν» από  την δικογραφία και γι’ αυτό δεν εστάλησαν ποτέ στην Αθήνα. «Πλέον περιλαμβάνονται» στην δικογραφία είπε ο κ. Κουσουλός.

 «Μία ώρα νωρίτερα ο θάνατος της Ίριδας από ό,τι υποστηρίζει η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου»

Ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης μίλησε σήμερα στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για τον θάνατο της Ίριδας, αναφέροντας πως η δηλωθείσα ώρα θανάτου του παιδιού διαφέρει από την πραγματική.

«Η τυπική ώρα θανάτου που συμπληρώνεται στο νοσοκομείο είναι η ώρα που σταματάει η διαδικασία της ανάνηψης. Η πραγματική ώρα θανάτου θέλει προσωπική μελέτη και κρίση των στοιχείων. Αναφέρουν ένα παγωμένο σώμα, δεν αναφέρουν πτωματικές υποστάσεις, δεν υπάρχει μυική ακαμψία, συνεπώς όλα αυτά πρέπει να συνεκτιμηθούν. Το ορθό είναι να ξέρουμε την ακριβή θερμοκρασία του πυρήνα του σώματος. Εάν κρίνουμε ότι οι διασώστες του ΕΚΑΒ έχουν μία σχετική εμπειρία και ξέρουν εάν ακουμπήσουν ένα σώμα να υπολογίσουν τη θερμοκρασία, τότε υπολογίζουμε ότι έχει χαθεί τουλάχιστον ένας βαθμός Κελσίου», ανέφερε αρχικά.

«Από τη στιγμή που δεν υπάρχει μυική ακαμψία, που ξεκινά να δημιουργείται μετά από 3 ώρες, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως ο θάνατος να έχει επέλθει μία ώρα περίπου πριν την δηλωθείσα ώρα, είναι μία εκτίμηση με επιφύλαξη. Οι ΕΚΑΒίτες περιγράφουν ότι το σώμα του παιδιού ήταν ψυχρό τη στιγμή που το βρήκαν και Στο σπίτι έφτασαν 11.35», συμπλήρωσε.

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε ότι το παιδί βρέθηκε νεκρό στις 10.30, και συμπίπτει με αυτό που είπε ο κ. Γαλεντέρης. Μετά έχουμε αντιφάσεις. Η μία σχετίζεται με το γεγονός ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε ισχυριστεί ότι της είχε πει δήθεν η ιατροδικαστής η κ Τσιώλα, ότι το παιδί πέθανε κάπου στις 8 με 9 το πρωί», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», μιλώντας επίσης στο MEGA.

In.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση