HomeHL-GreeceRolex: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ Αλβανίδα για την αρπαγή του ρολογιού 85.000 ευρώ από τη Δανία

Rolex: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ Αλβανίδα για την αρπαγή του ρολογιού 85.000 ευρώ από τη Δανία

Το μεγάλης αξίας ρολόι κατασχέθηκε από την ΕΛ.ΑΣ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλβανίδα, που πριν από μερικές ημέρες επισκέφθηκε την κεντρική αντιπροσωπεία της Rolex στην Αθήνα, για να κάνει σέρβις στο χρυσό Rolex των 85.000 ευρώ, έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Και αυτό γιατί οι αστυνομικοι του Διαρρηκτών της Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με την Europol, ψάχνουν να διαπιστώσουν μέσω ποιών καναλιών έφθασε στα χέρια της το ολόχρυσο ελβετικό ρολόι που στις 13 Νοεμβριου του 2017, αρπάχθηκε απο κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη σε ένα κινηματογραφικό σκηνικό που έστησαν οι «Ροζ Πάνθηρες».

Τότε που οι τρεις δράστες – μέλη της διεθνούς συμμορίας που βάζει στο μάτι μεγάλα κοσμηματοπωλεία, εισέβαλαν στο κατάστημα στην πρωτευουσα της Δανίας και με την απειλή όπλων και σπρέι πιπεριού, ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους και «βούτηξαν» 50 ρολόγια.

Ένα απο αυτά, το ολόχρυσο Rolex των 80.000 ευρώ, εντοπίστηκε πέντε χρονια μετά στην επίσημη αντιπροσωπεία της ελβετικής ωρολογοποιίας στην Αθήνα και αμέσως σήμανε συναγερμός.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις δανικές Αρχές ενώ οι έρευνες απο το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνεχίζονται.

Υπενθυμίζεται ότι κατασχέθηκε από την ΕΛΑΣ το μεγάλης αξίας ρολόι.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Μετά από έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με τις Δανικές Αρχές, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε σε γραφείο τεχνικής υποστήριξης εταιρείας, που είχε παραδοθεί για επισκευή, ρολόι αξίας -85.000- ευρώ.

Το κατασχεθέν ρολόι αποτελεί μέρος αφαιρεθέντων, μετά από ένοπλη ληστεία, που διαπράχθηκε την 13-11-2017 σε κοσμηματοπωλείο στην Κοπεγχάγη Δανίας, από τρεις δράστες.

Το κατασχεθέν ρολόι παραδόθηκε στις Δανικές Αρχές.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση