HomeHL-WorldΣαν Φρανσίσκο: Άνδρας σκαρφάλωσε στον ψηλότερο ουρανοξύστη

Σαν Φρανσίσκο: Άνδρας σκαρφάλωσε στον ψηλότερο ουρανοξύστη

Συνελήφθη όταν έφτασε στην κορυφή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένας άνδρας συνελήφθη στο Σαν Φρανσίσκο, όταν σκαρφάλωσε χωρίς εξοπλισμό στον ψηλότερο ουρανοξύστη της περιοχής.

Η αστυνομία ανακοίνωσε νωρίτερα πως ένα άτομο σκαρφάλωνε στον Πύργο Salesforce, στο Σαν Φρανσίσκο, και η Πυροσβεστική δημοσίευσε εικόνες που έδειχναν τον άνδρα να ανεβαίνει στο κτίριο 61 ορόφων με τα χέρια του. Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επίσης, αναρτήθηκαν βίντεο από το εξωτερικό αλλά και το εσωτερικό του κτιρίου, που δείχνουν τη ριψοκίνδυνη αναρρίχηση του άνδρα. Δεν είναι γνωστός ο λόγος που οδήγησε τον άνδρα να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Η αστυνομία προσπαθούσε να έρθει σε επαφή με τον άνδρα για να τον απομακρύνει με ασφάλεια από τον πύργο, όσο εκείνος σκαρφάλωνε.

Οι δρόμοι στην περιοχή αποκλείστηκαν, ανακοίνωσε η αστυνομία, για την ασφάλεια του κόσμου, καθώς η Πυροσβεστική είπε ότι ο άνδρας θέτει σε κίνδυνο τους πυροσβέστες και τους πολίτες.

Μετά την ολοκλήρωσή του το 2018, ο Πύργος Salesforce, 61 ορόφων, έγινε ο ψηλότερος ουρανοξύστης στον ορίζοντα του Σαν Φρανσίσκο, με ύψος οροφής 970 πόδια (296 μέτρα) και συνολικό ύψος 1.070 πόδια (326 μέτρα), ξεπερνώντας τα 853 πόδια (260 μέτρα) του Transamerica Pyramid.


iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση