HomeΚΡΗΤΗΗ πιο ακριβή κούρσα στο Ηράκλειο – Ηράκλειο – Αμμουδάρα 800 ευρώ

Η πιο ακριβή κούρσα στο Ηράκλειο – Ηράκλειο – Αμμουδάρα 800 ευρώ

Η 24χρονη επιβάτιδα του έκλεψε το πορτοφόλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε ο ίδιος ο επαγγελματίας οδηγός ταξί δεν πίστευε αυτό που του έτυχε… Η κούρσα που πήρε από το Ηράκλειο για την Αμμουδάρα του κόστισε 800 ευρώ! Τόσο ήταν το ποσό που είχε στο τσαντάκι του το οποίο και κατάφερε να αρπάξει η 24χρονη επιβάτιδα.

Η 24χρονη πήρε το ταξί για να μεταβεί στην περιοχή της Αμμουδάρας. Είδε το τσαντάκι που είχε στη μέση του καθίσματος ο ταξιτζής και την ώρα που τον πλήρωσε για την κούρσα και κατέβηκε από το όχημα… το πήρε μαζί της.

Ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι το τσαντάκι του, με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, είχε κάνει φτερά και την αναζήτησε στη γύρω περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αμέσως πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου όπου και έκανε την καταγγελία. Περιέγραψε στους αστυνομικούς τα χαρακτηριστικά της 24χρονης και στις φωτογραφίες που του έδειξαν την αναγνώρισε.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν την κοπέλα από την Βουλγαρία και την συνέλαβαν. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο Εισαγγελέας διέταξε να αφεθεί ελεύθερη η 24χρονη και να περάσει ξανά το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου αύριο, Τετάρτη 4/5.

Διαφήμιση
Διαφήμιση