HomeΚΡΗΤΗΟ Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων

Ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων

Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελετή έναρξης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 2 Μαΐου 2022 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο στα Δύο Αοράκια, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά.

dimarchos-teleti-enarxis-arsis-varon-f2

Ο Δήμαρχος, στον σύντομο χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Καλωσορίζουμε στο Ηράκλειο και στις εγκαταστάσεις μας, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων. Μια ακόμα σπουδαία αθλητική διοργάνωση που επιβεβαιώνει ότι η πόλη μας έχει καταστεί αθλητικό κέντρο διεθνούς επιπέδου, χάρη στην αγαστή συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, του Υφυπουργείου Αθλητισμού, της Περιφέρειας Κρήτης και όλων των αρμόδιων φορέων. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Ο Δήμαρχος έκανε ειδική αναφορά και στον κορυφαίο Έλληνα αθλητή και Γενικό Γραμματέα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Πύρρο Δήμα, χαρακτηρίζοντας τιμή την παρουσία του στο Ηράκλειο  για την διοργάνωση.

Στην τελετή έναρξης παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, οι Πρόεδροι της Διεθνούς και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών Μάικ Ιράνι και Αναστάσιος Λάγκας αντίστοιχα, ο θρύλος της Άρσης Βαρών Κάχι Καχιασβίλι, οι Αντιπεριφερειάρχες Γιώργος Πιτσούλης (αρμόδιος για θέματα αθλητισμού) και Νίκος Συριγωνάκης (Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου) κ.ά.

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών Εφήβων – Νεανίδων διεξάγεται από τις 2 έως τις 10 Μαΐου στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου και το διοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών με συνδιοργανωτές τον Δήμο Ηρακλείου, την  Περιφέρεια Κρήτης και το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού. Συμμετέχουν περισσότεροι από 350 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι προέρχονται από 59 χώρες.

dimarchos-teleti-enarxis-arsis-varon-f1

Διαφήμιση
Διαφήμιση