HomeHL-9Αποχαιρέτησαν τον γιατρό που… έδωσε ζωή μέσα από το θάνατό του

Αποχαιρέτησαν τον γιατρό που… έδωσε ζωή μέσα από το θάνατό του

Δ. Αγαπίου: «Ακόμα και με το θάνατό του έσωσε ζωές»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αποχαιρέτισαν σήμερα τον γιατρό του Βενιζελείου, Μανώλη Βασιλογιαννάκη που «έφυγε» χθες από τη ζωή.

Η κηδεία του αγαπητού γιατρού έγινε σήμερα στις 3 το μεσημέρι στην Τύλισο.

Όπως ήδη έχει γράψει το cretapost, η οικογένεια του Μανώλη Βασιλογιαννάκη πήρε τη γενναία απόφαση και προχώρησε σε δωρεά οργάνων.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο μεγαλείο ψυχής της οικογένειας το οποίο ταίριαζε απόλυτα και στον αγαπητό γιατρό αναφέρθηκε και ο υποδιοικητής της 7ης ΥΠΕ Κρήτης, Δημήτρης Αγαπίου.

Δ. Αγαπίου: «Ακόμα και με το θάνατό του έσωσε ζωές»

Με ανάρτησή του ο  κ. Αγαπίου επεσήμανε πως ο Μανώλης Βασιλογιαννάκης «ακόμα και με το θάνατό του, δώρισε και έσωσε ζωές» τονίζοντας πως δωρήθηκαν η καρδιά, το ήπαρ, οι νεφροί και ο κερατοειδής.

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Αγαπίου:

Έκανε αυτό που γνώριζε καλύτερα, ακόμα και με το θάνατο του,δώρισε και έσωσε ζωές ο αγαπητός συνάδελφος Βασιλογιαννακης Μανώλης.

Σε μία αξιέπαινη πράξη προχώρησε η οικογένεια του, επιδυκνείοντας μεγαλείο ψυχής!

Με τη σύμφωνη γνώμη της οικογένειάς του, σήμερα τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η διαδικασία για την δωρεά οργάνων του . Όπως έγινε γνωστό δωρήθηκαν η καρδιά, το ήπαρ, νεφροί και κερατοειδής. Οπότε και κάποιοι άλλοι συνάνθρωποι μας έλαβαν το «δώρο Ζωής » .

Η οικογένεια του Βενιζελείου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, είναι από σήμερα πιο φτωχή, μαζί με τον Υγεινομικό κόσμο της Κρήτης και απέραντη θλίψη αποχαιρετά ένα αγαπητό συνάδελφο.

Τα θερμά μου συλλυπητήρια  για τον άδικο και πρόωρο χαμό,στην οικογένεια σου που ακόμα και τώρα δείχνει περίσσεια δύναμης.

 Καλό ταξίδι Μανώλη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση