HomeΕΛΛΑΔΑΡόδος: «Μαϊμού» αστυνομικοί ξυλοκόπησαν χωρίς αιτία τρεις νεαρούς

Ρόδος: «Μαϊμού» αστυνομικοί ξυλοκόπησαν χωρίς αιτία τρεις νεαρούς

Σταμάτησαν δήθεν για έλεγχο τους τρεις νεαρούς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άκαρπες παραμένουν μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό τριών αγνώστων που προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, σταμάτησαν δήθεν για έλεγχο τρεις νεαρούς στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου και τους ξυλοκόπησαν αλύπητα χωρίς λόγο.

Το σοβαρό περιστατικό κατήγγειλαν την Κυριακή του Πάσχα στο τοπικό αστυνομικό τμήμα τα τρία θύματα ηλικίας 28 ως 30 χρόνων, που δεν υποψιάστηκαν το παραμικρό όταν τους πλησίασαν οι δράστες ενώ επέστρεφαν στα σπίτια τους από διασκέδαση μετά την Ανάσταση, τους συστήθηκαν ως αστυνομικοί δείχνοντάς τους και ταυτότητες και τους ζήτησαν τα στοιχεία τους.

Οι νεαροί δεν είχαν μαζί τις ταυτότητές τους και οι άγνωστοι τους δήλωσαν ότι θα τους πάνε στο τμήμα για εξακρίβωση. Όμως, ο ένας έβγαλε χειροπέδες, τις φόρεσε στο ένα του χέρι σαν σιδερογροθιά και τους ξυλοκόπησε άγρια, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και οι δυο φίλοι του πιο ελαφρά, σύμφωνα με το dimokratiki.gr!

Μετά την καταγγελία, οι… πραγματικοί αστυνομικοί αναζήτησαν πλάνα από κάμερες της περιοχής, όμως η επίθεση δεν έχει καταγραφεί και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία για αντιποίηση αρχής και πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος αγνώστων.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση