HomeΚΡΗΤΗΛηστεία στα Χανιά: Στο νοσοκομείο οι ιδιοκτήτες και ένας 19χρονος

Ληστεία στα Χανιά: Στο νοσοκομείο οι ιδιοκτήτες και ένας 19χρονος

Τι ερευνούν οι αρχές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στο νοσοκομείο Χανίων νοσηλεύονται οι ιδιοκτήτες του σπιτιού στο οποίο εισέβαλαν λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα άγνωστοι δράστες, ευτυχώς χωρίς να κινδυνεύει η υγεία τους.

Το ζευγάρι, ένας 62χρονος άνδρας και η 57χρονη σύζυγος του, δέχτηκαν επίθεση από τους δράστες , οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με τη χρήση βίας κατάφεραν να τους πάρουν χρήματα και χρυσαφικά.

Την ίδια ώρα εκτός κινδύνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων και ο 19χρονος νεαρός ο οποίος δέχτηκε σφαίρα στην ωμοπλάτη από το όπλο του 62χρονου που πυροβόλησε μόλις οι δράστες έφυγαν από το σπίτι του.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να βρουν στοιχεία για το εάν ο 19χρονος ήταν ο ένας εκ των δύο δραστών που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας ή εάν πρόκειται για περαστικό που βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και τραυματίστηκε από τα πυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 19χρονος αρνείται κάθε συμμετοχή στη διάρρηξη και ισχυρίζεται πως τυχαία περνούσε εκείνη την ώρα έξω από το σπίτι στον Ταυρωνίτη.

Διαφήμιση
Διαφήμιση