HomeHL-TOPΑνείπωτος πόνος για τον 31χρονο Μανώλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ανείπωτος πόνος για τον 31χρονο Μανώλη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

Θρήνος στα social media του νεαρού μετά το δυστύχημα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ανείπωτη θλίψη και πόνος έχει απλωθεί στο Ηράκλειο μετά τον αδόκητο χαμό ενός ακόμα νέου ανθρώπου στην άσφαλτο.

Ο μόλις 31 ετών Μανώλης Μπεζιρτζόγλου ήταν ένας νέος με όνειρα και σπουδές στη Μακεδονία και όλο το μέλλον μπροστά του για να τα υλοποιήσει όταν ξαφνικά το απόγευμα της Τρίτης κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Η πολυαγαπημένη του αδερφή αλλά και οι φίλοι του αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε από τη μια στιγμή στην άλλη ενώ δεκάδες είναι τα συλλυπητήρια μηνύματα στα social media του Μανώλη.

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί ο αποχαιρετισμός της ετεροθαλούς αδερφής του στο facebook ενώ παράλληλα εκφράζει και το παράπονο της που δεν πρόλαβαν να βρεθούν όλα μαζί τα τρία αδέρφια για μια ύστατη φορά.

Η κηδεία του θα γίνει στις 11 το πρωί της Πέμπτης (29/4) στους Κουνάβους.

manolis bezirtzoglou

Η ανάρτηση της Βικτώριας:

«Αυτό το χαμόγελο δε θα σβήσει ποτέ μικρέ μου αδερφέ …πότε…γιατί θα είσαι πάντα κοντά μας ,στη καρδιά ,στη σκέψη μας ,στις κουβέντες μας…Δε μπόρεσα να σε προστατέψω όπως σου έλεγα, δεν μας άκουσες , αλλά σε συγχωρώ γιατί είσαι κομμάτι της καρδιάς και της ζωής μας. Δε με περίμενες όμως ρε Μάνο κι εγώ λαχταρουσα να ξανά βρεθούμε οι τρεις μας . Μια γροθιά όπως ειμασταν πάντα αγαπημένε μου. Μόνο μια χάρη ,από εκεί ψηλά δίνε κουράγιο στη μάνα μας. Σε αγαπώ λατρεμένε μου. Καλό ταξίδι στο φως γιατί μόνο αυτό σου αξίζει ψυχή μου».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση