HomeΚΟΣΜΟΣΤζακ Ντόρσεϊ: O Έλον Μασκ είναι η «μοναδική λύση που εμπιστεύομαι» για το Twitter

Τζακ Ντόρσεϊ: O Έλον Μασκ είναι η «μοναδική λύση που εμπιστεύομαι» για το Twitter

«Το να πάρεις το Twitter πίσω από τη Wall Street είναι ένα σωστό πρώτο βήμα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Θετικά βλέπει τη συμφωνία εξαγοράς του Twitter από τον Έλον Μασκ, έναντι 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων, ο συνιδρυτής του ιστότοπου κοινωνικής δικτύωσης, Τζακ Ντόρσεϊ.

Αντιδρώντας στην είδηση της εξαγοράς στο Twitter, ο Ντόρσεϊ δημοσίευσε έναν σύνδεσμο στο Spotify στο τραγούδι των Radiohead «Everything In Its Right Place» (Όλα είναι όπως πρέπει, σε ελεύθερη απόδοση) και ανάφερε ότι ο Μασκ είναι η «μοναδική λύση που εμπιστεύομαι» για να διευθύνει την εταιρεία που συνδημιούργησε το 2006.

«Εμπιστεύομαι την αποστολή του να επεκτείνει το φως της συνείδησης», είπε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας.

Ο Ντόρσεϊ παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του Twitter πέρυσι και έκτοτε έχει στρέψει το ενδιαφέρον του στη διαχείριση της εταιρείας πληρωμών Block, παλαιότερα γνωστή ως Square.

Ο επιχειρηματίας της Silicon Valley είπε ότι η «μεγαλύτερη λύπη» του ήταν το πώς λειτουργούσε το Twitter ως εταιρεία.

«Ανήκε στη Wall Street και το μοντέλο διαφήμισης», είπε ο Dorsey. «Το να το πάρεις πίσω από τη Wall Street είναι ένα σωστό πρώτο βήμα».

«Καταρχάς δεν πιστεύω ότι κάποιος πρέπει να κατέχει ή να διευθύνει το Twitter», πρόσθεσε. «Πρέπει να είναι δημόσιο αγαθό, σε επίπεδο πρωτοκόλλου, όχι εταιρεία».

Όσον αφορά την εταιρεία, ωστόσο, ο Ντόρσεϊ είπε ότι είναι υπέρ του να αναλάβει ο Έλον Μασκ.

«Ο στόχος του Έλον να δημιουργήσει μια πλατφόρμα που θα είναι «τα μέγιστα αξιόπιστη και ευρέως περιεκτική» είναι ο σωστός», είπε, ευχαριστώντας τον Musk και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Parag Agrawal που «έβγαλαν την εταιρεία από μια αδύνατη κατάσταση».

«Αυτός είναι ο σωστός δρόμος… Το πιστεύω με όλη μου την καρδιά», πρόσθεσε ο Ντόρσεϊ.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση