HomeHL-9Καπνοί σε οικία στην Αγία Τριάδα – Συναγερμός σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΔΕΗ

Καπνοί σε οικία στην Αγία Τριάδα – Συναγερμός σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και ΔΕΗ

Έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστών

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναγερμός σήμανε στις 14:55 το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα στην Πυροσβεστική Ηρακλείου όταν κάτοικος πρόσεξε ότι βγαίνουν καπνοί από υπόγειο κατοικίας στο κτήριο όπου διαμένει και η ίδια.

Άμεσα οι σειρήνες της Πυροσβεστικής ήχησαν εκκωφαντικά με τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες από τον Α’ Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου να σπεύδουν στο σημείο για να ερευνήσουν το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, οι πυροσβέστες ανακάλυψαν ότι οι καπνοί προέρχονται από τον πίνακα του ηλεκτρικού ρεύματος συνεπώς εγκατέλειψαν οποιαδήποτε εργασία και κάλεσαν τους τεχνικούς της ΔΕΗ να κόψουν το ρεύμα πριν την παρέμβαση τους.

Επί τόπου και συγκεκριμένα στην οδό Ντεντιδάκηδων, στην περιοχή της Αγίας Τριάδας στο κέντρο του Ηρακλείου, βρέθηκαν επίσης το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής αλλά και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τελικά, οι πυκνοί καπνοί που είχαν κυκλώσει τις οικίες της περιοχής σταμάτησαν να βγαίνουν και πιθανολογείται ότι επρόκειτο για κάποια βλάβη ή βραχυκύκλωμα στα καλώδια της ΔΕΗ. Ευτυχώς η παρατηρητικότητα και η ανησυχία της κατοίκου που ειδοποίησε έγκαιρα την Πυροσβεστική έγιναν αιτία ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πλέον παραμένει στο σημείο ένα όχημα αλλά και το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής ώστε να επιβεβαιώσουν τις εικασίες ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο συμβάν και στο μέλλον. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν για την πασχαλινή ανησυχία που γλίτωσε μία από τις πιο πυκνοκατοικημένες συνοικίες της πόλης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση