HomeHL-LifestyleΟ Τομ Κρουζ οικοδεσπότης στην εκπομπή για τους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της Ελισάβετ

Ο Τομ Κρουζ οικοδεσπότης στην εκπομπή για τους εορτασμούς του πλατινένιου ιωβηλαίου της Ελισάβετ

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει μεγάλος θαυμαστής της βασίλισσας της Αγγλίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ έχει συνδεθεί με τη φετινή χρονιά, ενώ τόσο την άνοιξη και τόσο και το καλοκαίρι, αναμένεται να πραγματοποιηθούν πολλές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 χρόνων της βασιλείας της. Σύμφωνα την ανακοίνωση του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου ITV, πολλοί καλλιτέχνες από το Χόλιγουντ θα δώσουν το «παρών» για να τιμήσουν με την παρουσία τους την 96χρονη μονάρχη.

Ο Τομ Κρουζ θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο, που δεν είναι άλλος από αυτόν του οικοδεσπότη στην πρώτη ζωντανή εκπομπή για την έναρξη των εορτασμών.

Οι «Times», θέλουν τον ηθοποιό να ταξιδεύει μέσα στις επόμενες ημέρες, για να ξεκινήσει τα δοκιμαστικά γυρίσματα της εκπομπής. Ο Κρουζ δέχτηκε αμέσως την πρόταση να συμμετέχει στον εορτασμό της βασίλισσας αφού όπως τόνισε κοντινή πηγή του ηθοποιού «Είναι μεγάλος θαυμαστής της, όποτε ήταν σχεδόν αναμενόμενο να δεχτεί την πρόταση. Θα έχει σημαντικό ρόλο στις εκδηλώσεις, πριν βρεθεί μαζί με τους υπόλοιπους εκλεκτούς καλεσμένους της βασίλισσας για να γιορτάσουν ιδιωτικά το σημαντικό αυτό γεγονός».

Το όνομα της Χέλεν Μίρεν επίσης ακούγεται στα ξένα πρακτορεία, ανάμεσα στις δημοσιότητες που θα συμμετέχουν στους εορτασμούς.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση