HomeHL-PsilaViral βίντεο: Δυο πιτσιρίκια φτυαρίζουν χιόνι για 20 δολάρια και κάνουν όνειρα για… μεγάλη ζωή

Viral βίντεο: Δυο πιτσιρίκια φτυαρίζουν χιόνι για 20 δολάρια και κάνουν όνειρα για… μεγάλη ζωή

«Ρε, θα γίνουμε πλούσιοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δυο μπόμπιρες με επιχειρηματικό μυαλό, αλλά πάνω απ’ όλα με τρομερή ευγένεια και καθ’ όπως φαίνεται σπουδαία ανατροφή, πήραν πόρτα-πόρτα τις γειτονιές στο Γουίνιπεγκ του Καναδά με σκοπό να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους απέναντι στον χιονιά, ζητώντας από κατοίκους της περιοχής να τους φτυαρίσουν τις αυλές έναντι 20 δολαρίων.

Η τύχη τους χαμογέλασε στην οικία της Μπρέιντεν Πάιπερ, η οποία εμπιστεύτηκε τις προθέσεις τους και τους έταξε το εικοσάρικο παρά το γεγονός ότι έπρεπε να φύγει από το σπίτι. Το σκηνικό που ακολούθησε μετά είναι απλώς επικό, με τους δυο πιτσιρικάδες να πανηγυρίζουν έξαλλα το κατόρθωμά τους και να κάνουν όνειρα για αγορά Λαμποργκίνι!

Ο διάλογος είναι απλώς απολαυστικός…

Πιτσιρικάς 1: Έχουν κάμερα, δεν μ’ αρέσει αυτό.
Πιτσιρικάς 2: Καλή τύχη, άντε χτύπα το κουδούνι. Έχω θετικό προαίσθημα τώρα.
Πιτσιρικάς 1: Γεια σας, θέλετε να σας φτυαρίσουμε τον δρόμο της αυλής για 20 δολάρια;
Μπρέιντεν Πάιπερ: Ναι θέλουμε. Συγγνώμη, θα μπλοκάρω την πόρτα μου με το πράγμα. Ωραία, θα σας δώσω 20 δολάρια τώρα, αλλά πρέπει να φύγουμε. Οπότε θα σας δώσω τα λεφτά και μπορείτε να φτυαρίσετε. Εμείς θα γυρίσουμε σε μια ώρα. Εντάξει; Δώστε μου μισό λεπτό.
Πιτσιρικάς 1: Από ένα δεκάρικο ο καθένας. Ένα δεκάρικο ο καθένας. Βεβαίως, ευχαριστούμε.
Πιτσιρικάς 2: Το άκουσες αυτό; Θα γίνουμε πλούσιοι, γαμώτο.
Πιτσιρικάς 1: Τρελέ μου, είσαι απίστευτος. Δεν είχα αμφιβολία, όλοι αυτοί είναι πλούσιοι. Θα μας πληρώσουν. Είναι σε φάση, δεν φτυαρίζω, έχω πολλά λεφτά, δεν με νοιάζει.
Πιτσιρικάς 2: Δεν θέλω να φτυαρίσω, είμαι πλούσιος.
Πιτσιρικάς 1: Είμαι πλούσιος.
Πιτσιρικάς 2: Όλα μας τα λεφτά στη σακούλα. Θα τα μετράμε.
Πιτσιρικάς 1: Είμαστε πλούσιοι, επιτέλους είμαστε πλούσιοι. Θα έπρεπε να δεις τον τραπεζικό μου λογαριασμό. Άκουσα ότι έχω 6000 μέσα.
Πιτσιρικάς 2: Τι;
Πιτσιρικάς 1: Ναι.
Πιτσιρικάς 2: Θα έπρεπε να τα κρατήσεις, απλώς να συνεχίσεις να αποταμιεύεις για όταν θα φτάσεις κοντά στα 16. Και μετά μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο.
Πιτσιρικάς 1: Α δεν ξέρω.
Πιτσιρικάς 2: Αλλά πρέπει να πάρεις ένα κοντό αυτοκίνητο όμως, γιατί είσαι πολύ κοντός.
Πιτσιρικάς 1: Ω, μια Λαμποργκίνι θα ήταν ωραία για μένα. Οι Λαμποργκίνι είναι κοντά αυτοκίνητα.

Μετά από λίγο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού επιστρέφει και οι μπόμπιρες πιάνουν τα φτυάρια τους, με τον έναν από τους δύο να παροτρύνει τον άλλο να κάνουν καλή δουλειά γιατί πληρώθηκαν μπροστά!

Στο τέλος, βέβαια, φαίνεται να χάνουν την όρεξή τους για φτυάρισμα, με την παιδική τους φύση να υπερισχύει και τον έναν να ρωτάει αν μπορούν να τελειώσουν την επόμενη ημέρα την εργασία τους, παρά την παρατήρηση του κολλητού του φίλου να σταματήσει να χασομεράει και να επιστρέψει στα καθήκοντά του.

Απολαύστε το βίντεο από το περιστατικό της 15ης Απριλίου που σιγά-σιγά κατακλύζει το ίντερνετ:

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση