HomeΚΟΣΜΟΣΥπόθεση Μαντλίν: Ανακοίνωση εξέδωσαν οι γονείς του κοριτσιού που εξαφανίστηκε το 2007

Υπόθεση Μαντλίν: Ανακοίνωση εξέδωσαν οι γονείς του κοριτσιού που εξαφανίστηκε το 2007

Τι ανακοίνωσε η εισαγγελία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Οι γονείς της Βρετανίδας Μάντλιν Μακάν, Κέιτ και Τζέρι, χαιρέτισαν σήμερα την ανακοίνωση της πορτογαλικής δικαιοσύνης ότι κηρύσσει επισήμως ύποπτο έναν Γερμανό, προσθέτοντας πως «δεν έχουν χάσει την ελπίδα» ότι θα βρουν το παιδί τους, το οποίο εξαφανίστηκε το 2007.

«Ακόμα κι αν οι πιθανότητες είναι ενδεχομένως ισχνές, δεν έχουμε εγκαταλείψει την ελπίδα ότι η Μάντλιν είναι ζωντανή και ότι θα την ξαναβρούμε», είπαν σε μια ανακοίνωση που δημοσίευσαν στον ιστότοπο, ο οποίος είναι αφιερωμένος στο παιδί τους.

Τι ανακοίνωσε η εισαγγελία

Η εισαγγελία της Πορτογαλίας ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι κηρύχθηκε, έπειτα από αίτημά της, επίσημα ύποπτος ένας άνδρας στη Γερμανία, χωρίς να διευκρινίσει την ταυτότητά του ούτε τη φύση των υποψιών που υπάρχουν, στο πλαίσιο μιας έρευνας που αφορά την εξαφάνιση της Μάντι και διεξάγεται «σε συνεργασία με τις αγγλικές και γερμανικές αρχές».

Αυτό το νέο «αντανακλά τις προόδους της έρευνας, η οποία διεξάγεται από τις πορτογαλικές, γερμανικές και βρετανικές αρχές», αναφέρει το ζεύγος Μακάν.

Υπογραμμίζουν ότι σε βάρος του υπόπτου «δεν έχουν ακόμη απαγγελθεί κατηγορίες για ένα συγκεκριμένο έγκλημα που συνδέεται με την εξαφάνιση της Μάντλιν».

Η Μάντλιν Μακάν, η οποία αναφέρεται επίσης από τον βρετανικό Τύπο ως «Μάντι», εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007, λίγο πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, στην Πράια ντε Λουζ, ένα παραθαλάσσιο θέρετρο στο Αλγκάρβε, όπου βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της.

in.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση