HomeHL-TOPΠασχαλινές αγορές: Αυξημένη κίνηση σε καταστήματα, κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ

Πασχαλινές αγορές: Αυξημένη κίνηση σε καταστήματα, κρεοπωλεία και σούπερ μάρκετ

Ποιο το σημερινό ωράριο λειτουργίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Από σήμερα ξεκινά η κορύφωση της κίνησης στα εμπορικά καταστήματα με τους Ηρακλειώτες να σπεύδουν στα μαγαζιά για να προχωρήσουν στις αγορές τους ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Ήδη χθες σημειώθηκε μία αύξηση της κίνησης, μετά και την καταβολή του δώρου του Πάσχα την περασμένη Τετάρτη, με τους καταναλωτές να σπεύδουν να αγοράσουν τα απολύτως απαραίτητα.

Την τιμητική τους και φέτος έχουν τα παιχνιδάδικα και τα καταστήματα παιδικής ένδυσης και υπόδησης με τους γονείς να αγοράζουν δώρα για τα βαφτιστήρια τους.

Παράλληλα, μεγάλη αύξηση παρατηρείται και στην κίνηση των καταναλωτών στα σούπερ μάρκετ του Ηρακλείου καθώς όλοι προετοιμάζουν τόσο το τραπέζι της Μεγάλης Παρασκευής με τα θαλασσινά όσο και την προετοιμασία για Κυριακάτικο δείπνο.

Ανάλογη είναι η εικόνα και στα κρεοπωλεία της κεντρικής αγοράς του Ηρακλείου ωστόσο μέχρι και χθες οι καταναλωτές έκαναν απλώς έρευνα… αγοράς ώστε να δουν τις τιμές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, δεν είναι λίγα τα κρεοπωλεία που έχουν δεχθεί παραγγελίες αν και η κίνηση αναμένεται να κορυφωθεί αύριο, Μεγάλο Σάββατο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι φέτος οι τιμές στο κρέας διαμορφώνονται ως εξής: αρνάκι γάλακτος στα 12 ευρώ περίπου το κιλό, κατσικάκι γάλατος στα 12,5 ευρώ περίπου το κιλό.

Το εορταστικό ωράριο

Σήμερα τα εμπορικά καταστήματα αναμένεται να ανοίξουν στις 12 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 6 το απόγευμα.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, τα καταστήματα θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 3 το μεσημέρι. Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα του Πάσχα θα παραμείνουν κλειστά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση