HomeΚΡΗΤΗΈκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φουρνέ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο Φουρνέ

Λόγω καθιζήσεων του οδοστρώματος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά τις πρόσφατες βροχοπτώσεις της χειμερινής περιόδου, επιδεινώθηκε η κατάσταση των ζημιών του οδικού δικτύου που είχαν δημιουργηθεί με τις θεομηνίες του Φεβρουαρίου 2019 στην Επαρχιακή Οδό 32 “Χανιά – Φουρνές – Ομαλός διά Λάκκων”.

Συγκεκριμένα περί την Χ.Θ. 3+800 πλησίον του οικισμού Φουρνέ, η καθίζηση του οδοστρώματος, έχει διευρυνθεί με αποτέλεσμα η κυκλοφορία των οχημάτων να γίνεται με δυσκολία και να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επειδή υπάρχει θέμα οδικής ασφάλειας, θα πρέπει να γίνει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε τμήμα πλησίον του οικισμού Φουρνέ της επαρχιακής οδού 32 «Χανιά – Φουρνές – Ομαλός διά Λάκκων’», μέχρι η Υπηρεσίας μας να προβεί στην αποκατάσταση των ζημιών της οδού στο τμήμα αυτό.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα πρέπει να γίνει για πέντε (5) ημέρες και συγκεκριμένα από τη Τρίτη 26 Απριλίου 2022 έως και Σάββατο 30 Απριλίου 2022. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις οδούς Φουρνές -Σκινές -Χλιαρό -Ορθούνι -Καράνου – Λάκκοι, το δρόμο Φουρνές – Μεσκλά – Λάκκοι και το λοιπό οδικό δίκτυο της περιοχής, με κατάλληλη σήμανση, που θα τοποθετηθεί σύμφωνα με την μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που έχει εκπονήσει ο ανάδοχος του έργου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση