HomeHL-TOPΑπόβαση Γερμανών μηχανόβιων στην Κρήτη – «Ιδανικός προορισμός για ταξίδι με μηχανές»

Απόβαση Γερμανών μηχανόβιων στην Κρήτη – «Ιδανικός προορισμός για ταξίδι με μηχανές»

Θα κάνουν τον γύρο της Κρήτης - Ταξίδεψαν 2.200 χλμ.!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μαζική απόβαση στην Κρήτη έκαναν νωρίς το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης μηχανόβιοι από την Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για 44 άτομα τα οποία ταξίδεψαν 2.200 χιλιόμετρα επί δεκαπέντε ημέρες προκειμένου να φτάσουν στον πολυαγαπημένο τους ταξιδιωτικό προορισμό και να απολαύσουν τον γύρο όλης της Κρήτης.

Στην συντριπτική πλειοψηφία τους είναι άνδρες όλοι άνω των 60 ετών, μαζί τους ταξιδεύουν μόνο μία με δύο γυναίκες ενώ μόνο έναν δέχτηκε να τον ακολουθήσει στο μακρύ και επίπονο αυτό ταξίδι η σύζυγος του.

Στο ταξίδι τους συνοδεύουν δύο tour guides ενώ ανάμεσα στους Γερμανούς υπάρχουν και κάποιοι Έλληνες οι οποίοι βρήκαν την ευκαιρία να απολαύσουν το Πάσχα στην πατρίδα τους. Οι μοτοσυκλετιστές επισκέπτονται το νησί πάνω σε μηχανές μεγάλου κυβισμού τύπου street και γερμανικής κατασκευής ενώ όλοι φέρουν πλήρη εξοπλισμό ταξιδίου.

mixanes-germanoi7

Το μήνυμα για την Κρήτη

Οι Γερμανοί σημειώνουν ότι έχουν επισκεφθεί αρκετές φορές το νησί για να πραγματοποιήσουν ανάλογου τύπου διακοπές και έχουν αποχωρήσει απόλυτα ικανοποιημένοι γι’ αυτό και επιστρέφουν ξανά και ξανά.

Μάλιστα, στέλνουν το δικό τους μήνυμα στους απανταχού λάτρεις των μηχανών λέγοντας πως «αγαπάμε πάρα πολύ την Κρήτη, είναι ένας ιδανικός προορισμός για μηχανές λόγω του μοναδικού της γεωγραφικού ανάγλυφου και προσφέρει ξεχωριστή οδηγική εμπειρία».

mixanes-germanoi mixanes-germanoi2 mixanes-germanoi3 mixanes-germanoi4 mixanes-germanoi5 mixanes-germanoi6

Διαφήμιση
Διαφήμιση