HomePost ItΗγουμενίδης: Μήνυμα ενότητας, ελπίδας και νίκης στέλνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ηγουμενίδης: Μήνυμα ενότητας, ελπίδας και νίκης στέλνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η δήλωση του βουλευτή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με αφορμή την ολοκλήρωση του 3ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ο βουλευτής Ηρακλείου Νίκος Ηγουμενίδης, που συμμετείχε στις εργασίες και τοποθετήθηκε κατά τη διάρκειά του, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Το μήνυμα που στέλνει το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία είναι μήνυμα ενότητας, ελπίδας και νίκης. Οι τριήμερες ουσιαστικές εργασίες με μια μαζικότατη συμμετοχή αντανακλούν τη δυναμική που πλέον διαμορφώνεται και την εναλλακτική απέναντι στον κατήφορο της διακυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη. Με το συνέδριό μας και τις αποφάσεις μας ξεκινά μια νέα εποχή για το κόμμα μας, για την αριστερά, για τη προοδευτική παράταξη αλλά και για το αύριο της χώρας.

Σε εκ διαμέτρου πολιτική ο κατώτερος των περιστάσεων λόγος του κ. Μητσοτάκη τις ίδιες μέρες στο προσυνέδριο στο Ηράκλειο: Ο κ. Μητσοτάκης επιμένει να αφήνει την κοινωνία να στενάζει, να μην ενισχύει με μόνιμο προσωπικό τις δημόσιες δομές υγείας, να αφήνει τα νοικοκυριά στο έλεος της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Οι διαχωριστικές γραμμές είναι σήμερα ορατές όσο ποτέ.

Το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ξεδιπλώνει πλέον ένα ρεαλιστικό σχέδιο μαζί με την κοινωνία και για την ίδια την κοινωνία. Εκφράζει την ελπίδα για την αναγκαία πολιτική αλλαγή και τη προοδευτική διακυβέρνηση που έχει ανάγκη ο τόπος. Όπως τόνισα και στο συνέδριο με τους στίχους του ποιητή: «Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει»».

Διαφήμιση
Διαφήμιση