HomeΕΛΛΑΔΑ40% έκπτωση για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές 2022-2023 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία»

40% έκπτωση για τους νεοεισερχόμενους φοιτητές 2022-2023 στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με σημαντική έκπτωση, η οποία υπερβαίνει το 40% του συνολικού κόστους φοίτησης, προσφέρεται εξ αποστάσεως το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).

Η σημαντική αυτή μείωση διδάκτρων του Προγράμματος, το κόστος φοίτησης του οποίου θα ανέρχεται σε 3.200 Ευρώ συνολικά, αφορά τους/τις νεοεισερχόμενους/ες φοιτητές/τριες για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023.

Το Πρόγραμμα «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία», όπως και όλα τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, δέχονται αιτήσεις εισδοχής έως τις 24 Μαΐου 2022 ηλεκτρονικά μέσω του www.ouc.ac.cy

Στόχος του μεταπτυχιακού προγράμματος «Ελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία» είναι η αξιοποίηση των εργαλείων της σύγχρονης γλωσσολογίας και της θεωρίας της λογοτεχνίας στη μελέτη της ελληνικής λογοτεχνίας, με έμφαση στην κλασική περίοδο, στη διαχρονική της εξέλιξη και στη διδακτική της.kiproy-2

Στο πλαίσιο του Προγράμματος η μελέτη της γλώσσας και της γλωσσικής επιτέλεσης στα κοινωνικά της συγκείμενα τροφοδοτεί και στηρίζει θεωρητικά τη μελέτη πτυχών της εφαρμοσμένης γλωσσολογίας και της παιδαγωγικής των γραμματισμών, καθώς και τη θεωρητικά προσανατολισμένη μελέτη της λογοτεχνίας και των λογοτεχνικών γραμματισμών.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), εξωστρεφές, καινοτόμο και εξειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, το οποίο το τρέχον έτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την ίδρυσή του, ανοίγει νέους εκπαιδευτικούς δρόμους για όσους/ες επιδιώκουν ευελιξία στις σπουδές και προσαρμοστικότητα στις ανάγκες τους.

Στο ΑΠΚΥ οι φοιτητές/τριες σπουδάζουν από τον προσωπικό τους χώρο, στον δικό τους ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορούν να διαθέσουν για να αποκτήσουν έναν αξιόπιστο και χρηστικό τίτλο σπουδών για την προσωπική και επαγγελματική τους εξέλιξη.

Το ΑΠΚΥ είναι αναγνωρισμένο από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. ως ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και οι τίτλοι σπουδών που απονέμει αναγνωρίζονται σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του.kipro

Διαφήμιση
Διαφήμιση