HomeHL-GreeceΒόλος: Ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Βόλος: Ξυλοκόπησε βάναυσα την σύντροφό του, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Ο 43χρονος δράστης την χτυπούσε με γροθιές στο πρόσωπο απειλώντας να την σκοτώσει

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την απίστευτη δικαιολογία ότι νόμισε πως χτυπούσε τον… αδελφό της συντρόφου του και όχι την ίδια (!), επειδή βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, προέβαλε ένας 43χρονος που τραυμάτισε βάναυσα την άτυχη γυναίκα με αποτέλεσμα να μην είναι καν σε θέση να πάει στο Αυτόφωρο για να καταθέσει εναντίον του!

Το επεισόδιο έγινε την περασμένη Πέμπτη μέσα στο σπίτι του ζευγαριού στη Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, όπου ο Βούλγαρος δράστης τσακώθηκε για ασήμαντη αφορμή με την 46χρονη ομοεθνή σύντροφό του, την άρπαξε από τα μαλλιά, απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την χτύπησε επανειλημμένα με γροθιές στο πρόσωπο.

Η άτυχη αλλοδαπή μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε εκχυμώσεις, εκδορές και θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και επέστρεψε στο σπίτι της.

Οι αστυνομικοί του τμήματος Αλμυρού ειδοποιήθηκαν από μια άλλη γυναίκα για τον ξυλοδαρμό της 46χρονης και συνέλαβαν τον δράστη, στον οποίο ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Βόλου άσκησε δίωξη για ενδοοικογενειακή βία, απειλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και τον παρέπεμψε να δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.

Η δίκη αναβλήθηκε για τη Μ. Τετάρτη, ώστε να μπορέσει να παραστεί η 46χρονη και η γυναίκα που υπήρξε μάρτυρας του ξυλοδαρμού της.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση