HomeHL-LifestyleSurvivor 2022: Ποιο τραγούδι του Χρήστου Δάντη επέλεξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Survivor 2022: Ποιο τραγούδι του Χρήστου Δάντη επέλεξε η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Στο πάρτι της ένωσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Απολαυστικό ήταν το χτεσινό επεισόδιο του Survivor 2022 καθώς πραγματοποιήθηκε το πάρτι της ένωσης και το καθιερωμένο καραόκε.

To concept θέλει τον παίκτη που θα συγκεντρώσει τη μεγαλύτερη βαθμολογία να είναι εκείνος που θα εμφανιστεί με quest εμφάνιση στο επόμενο survivor που θα πραγματοποιηθεί.

Ετσι, μεταξύ άλλων, είδαμε την Ασημίνα Χατζηανδρέου, που όπως είναι γνωστό διατηρεί σχέση με τον Χρήστο Δάντη, να παίρνει το μικρόφωνο για να τραγουδήσει.

Survivor 2022: Ποιο τραγούδι ερμήνευσε η Ασημίνα

Όπως ήταν λογικό στο πάρτι της ένωσης η Ασημίνα επίλεξε να πει ένα τραγούδι του Χρήστου Δάντη κι αυτό δεν είναι άλλο από το «Αναπάντητες Κλήσεις», ντουέτο που είχε ερμηνεύσει με την Έλενα Παπαρίζου.

Η παίκτρια έβγαλε τρομερή ενέργεια πάνω στη σκηνή και με το κέφι και το πάθος που την χαρακτηρίζουν, το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 55χρονος τραγουδιστής και η 22χρονη παίκτρια του Survivor είναι full in love τους τελευταίους μήνες και μάλιστα ο Χρήστος Δάντης δεν το κρύβει και παρακολουθεί φανατικά το ριάλιτι επιβίωσης, κάνει σχόλια στο Twitter ενώ τον είδαμε να στέλνει μήνυμα στην Ασημίνα.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση