HomeHL-LifestyleMasterChef: Τι αποκάλυψε η Φανή για την προσωπική της ζωή

MasterChef: Τι αποκάλυψε η Φανή για την προσωπική της ζωή

Ένα δικό της άτομο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Την οικειοθελή της αποχώρηση από το MasterChef ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής η Φανή Ζιώγα.

Η διαγωνιζόμενη του MasterChef παρόλο που νίκησε τον Νίκο στη δοκιμασία αποχώρησης, ανακοίνωσε στους κριτές πως θα πρέπει να αποχωρήσει εκείνη από το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς ένα δικό της άτομο αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας.

«Σεφ θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό. Χάρηκα πολύ που έκανα το πιάτο σας, δεν μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό, οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά» είπε η Φανή στους κριτές.

Μιλώντας στην κάμερα του MasterChef, είπε πως ο παππούς της, που την έχει μεγαλώσει, αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του και δεν θα μπορούσε να λείπει από το πλευρό του. Η παίκτρια του MasterChef έκανε τότε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και τόνισε ότι ο παππούς της την στήριξε.

«Ο παππούς μου και η γιαγιά μου με έχουν μεγαλώσει. Ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα και από εμένα. Εγώ είμαι bisexual. Mέχρι τα 17 μου που το συνειδητοποίησα ότι οκ, είμαι bisexual, είχα σχέση με άνδρες κανονικά. Θυμάμαι ότι ο παππούς μου μού είπε ότι “εγώ θέλω να είσαι καλά είτε είσαι με άνδρα, είτε είσαι με γυναίκα, να σε βλέπω να χαμογελάς. Αν δεν χαμογελάς, ό,τι και να είναι, θα κανονίσω εγώ”» είπε η Φανή Ζιώγα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση