HomeHL-CultureΟ Τζέισον Μομόα θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά με θέμα την ιστορία της Χαβάης

Ο Τζέισον Μομόα θα πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά με θέμα την ιστορία της Χαβάης

Ενώ θα αναλάβει το σενάριο και θα συμμετέχει και στην παραγωγή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Τζέισον Μομόα θα πρωταγωνιστήσει, θα γράψει το σενάριο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός μιας νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Chief of War».

Η μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων θα παρουσιάσει «την ιστορία της ενοποίησης και του αποικισμού της Χαβάης από την οπτική των γηγενών» και θα κυκλοφορήσει στη streaming υπηρεσία του Apple TV+.

Η επίσημη σύνοψη του δικτύου αναφέρει τα εξής:

«Αυτή η επική περιπέτεια ξεκινά στις αρχές του 18ου αιώνα, όταν τα τέσσερα μεγάλα βασίλεια της Χαβάης βρίσκονταν σε κατάσταση πολέμου. Βασισμένη στην αληθινή ιστορία του Ka’iana, ενός αρχηγού πολέμου που ταξιδεύει στον έξω κόσμο και μαθαίνει περισσότερα για τους άνδρες που εισβάλλουν στο νησιωτικό σύμπλεγμα. Γνωρίζοντας ότι τα χωριστά βασίλεια τελικά θα καταρρεύσουν κάτω από το βάρος των ξένων συμφερόντων, επιστρέφει στην πατρίδα και συμμετέχει σε μια αιματηρή εκστρατεία για να ενώσει τα αντιμαχόμενα νησιά για να τα σώσει από την καταστροφή».

Η Μομόα αυτή τη στιγμή πρωταγωνιστεί στη μετα-αποκαλυπτική δραματική σειρά See του Apple TV+, η οποία ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Variety, τη σκηνοθεσία θα αναλάβει ο Τζάστιν Τσον (Gook, Ms. Purple και Blue Bayou).

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση