HomeHL-LifestyleΤζον Τραβόλτα: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον γιο του που έχασε πριν 13 χρόνια

Τζον Τραβόλτα: Συγκινεί με την ανάρτηση για τον γιο του που έχασε πριν 13 χρόνια

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τα γενέθλια του αγαπημένου του γιου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν από 13 χρόνια ο Τζον Τραβόλτα και η αείμνηστη σύζυγός του Κέλι Πρέστον έχασαν τον γιο τους Τζετ. Το 2009 ο 16χρονος τότε Τζετ ο οποίος ήταν αυτιστικός έκανε διακοπές με την οικογένειά του στις Μπαχάμες. Ο νεαρός χτύπησε το κεφάλι του σε μια μπανιέρα κατά τη διάρκεια μιας επιληπτικής κρίσης που είχε.

Ο 68χρονος ηθοποιός έγραψε ένα συγκινητικό μήνυμα για τον Τζετ ο οποίος την Τετάρτη θα είχε τα γενέθλιά του. «Αγαπημένε μου Τζετ, μου λείπεις περισσότερο από όσο μπορούν να περιγράψουν οι λέξεις. Σε σκέφτομαι κάθε μέρα. Χρόνια πολλά. Με αγάπη, ο μπαμπάς σου».


Οι τραγωδίες στο σπιτικό του Τζαβόλτα

Οι τραγωδίες για την οικογένεια του Τζον Τραβόλτα είναι απανωτές. Τον Ιούλιο θα συμπληρωθούν δύο χρόνια από τον χαμό της αγαπημένης του συζύγου, Κέλι Πρέστον. Η ηθοποιός έφυγε χτυπημένη το καλοκαίρι του 2020 μετά από διετή μάχη με τον καρκίνο του στήθους, σε ηλικία 57 ετών.


«Με πολύ βαριά καρδιά σας ενημερώνω ότι η όμορφη σύζυγός μου Kelly έχασε τη διετή μάχη της με τον καρκίνο του μαστού. Έκανε έναν θαρραλέο αγώνα με την αγάπη και την υποστήριξη τόσων πολλών ανθρώπων. Η οικογένειά μου και εγώ θα είμαστε για πάντα ευγνώμονες στους γιατρούς και τις νοσοκόμες της στο MD Anderson Cancer Center, όλα τα ιατρικά κέντρα που βοήθησαν, καθώς και τους πολλούς φίλους και αγαπημένους της που ήταν δίπλα της συνεχώς», είχε γράψει ο Τζον Τραβόλτα στο μήνυμά του.

Protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση