HomeΣΠΟΡΟΦΗ: Οι Νέιρα, Μεγιάδο αφίχθηκαν την ίδια ημέρα στο Ηράκλειο και ταυτόχρονα συμπλήρωσαν 100 συμμετοχές

ΟΦΗ: Οι Νέιρα, Μεγιάδο αφίχθηκαν την ίδια ημέρα στο Ηράκλειο και ταυτόχρονα συμπλήρωσαν 100 συμμετοχές

Οι δύο Αργεντινοί των Κρητικών λογίζονται ως οι «Διόσκουροι» του club και το περασμένο Σάββατο έφτασαν τριψήφιο αριθμό εμφανίσεων με τη φανέλα του.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ιδιαίτερο ήταν για τους Μιγκέλ Μεγιάδο και Χουάν Νέιρα το ματς του περασμένου Σαββάτου, παρά την ήττα (2-1) που γνώρισε ο ΟΦΗ από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο λόγος είναι πως οι δύο Αργεντινοί συμπλήρωσαν από 100 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Κρητικών και πιστοποιήθηκε πως είναι οι «Διόσκουροι» του club.

Βλέπετε όχι μόνο ήρθαν το καλοκαίρι του 2018 στην Ελλάδα για λογαριασμό του αλλά τόσο αφίχθηκαν την ίδια ημέρα στο Ηράκλειο όσο και ντεμπουτάρισαν ταυτόχρονα.

Πλέον αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, όπου «τρέχουν» την 4η σεζόν τους στο «Γεντί Κουλέ».

*Ηταν λοιπόν 7 Ιουλίου του 2018 όταν έφτασαν στο νησί, ο μεν Μεγιάδο προερχόμενος από την Τσακαρίτα (αρχικά ως δανεικός, μετέπειτα ο ΟΦΗ απέκτησε τα δικαιώματά του), ο δε Νέιρα από την Ζακάτεπεκ του Μεξικό.

«Καλώς τα παιδιά μας από την Αργεντινή! Νέιρα και Μεγιάδο στο Ηράκλειο για τον ΟΦΗ μας!!!», έγραψε το club στα social media. Αμφότεροι είχαν ήδη ανακοινωθεί.

*Στις 26 Αυγούστου του 2018 ντεμπουτάρισαν στην πρεμιέρα της τότε αγωνιστικής περιόδου, όπου ο ΟΦΗ απέσπασε 2-2 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο, σε έναν αγώνα όπου ο Νέιρα σημείωσε και τα δύο γκολ των Κρητικών.

*Από τις 100 εμφανίσεις τους με το σύλλογο οι 68 είναι παράλληλες, δηλαδή τόσα είναι τα παιχνίδια που αγωνίστηκαν ταυτόχρονα με το club. Συνολικά πλάι πλάι έχουν παίξει για περίπου 5.100 αγωνιστικά λεπτά.

*Μάλιστα έχουν το ίδιο καταμερισμό αγώνων, καθώς αμφότεροι μετρούν με τον ΟΦΗ από 91 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, οκτώ στο Κύπελλο και μία στο Europa League. Ο Νέιρα έχει βρει δίχτυα 23 φορές (12 ασίστ) και ο Μεγιάδο δύο (μία ασίστ).

*Ο Νέιρα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και ο Μεγιάδο ως το 2025, κάτι που σημαίνει πως αμφότεροι θα προσθέσουν και αρκετές περαιτέρω εμφανίσεις με τη φανέλα του ΟΦΗ και είναι πολύ πιθανό να κλείσουν την καριέρα τους στο «Γεντί Κουλέ», αφού αυτή τη στιγμή είναι 33 και 29 ετών αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση