HomeHL-9Αμαλιάδα: Ώρες αγωνίας για 9χρονο αγοράκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Αμαλιάδα: Ώρες αγωνίας για 9χρονο αγοράκι που δέχθηκε επίθεση από σκύλο

Τον δάγκωσε και του έκοψε μεγάλο κομμάτι από τη γάμπα, χειρουργείται αυτή την ώρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτή την ώρα (10πμ) το 9χρονο αγοράκι που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από την επίθεση σκύλου στην Αμαλιάδα.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του ilialive.gr, το αγόρι είχε μεταβεί με την οικογένειά του σε φιλικό σπίτι στον Καρδαμά Αμαλιάδας. Εκεί στην αυλή μαζί με τον 9χρονο ήταν τουλάχιστον ακόμα δύο παιδάκια μικρότερης ηλικίας.

Ο σκύλος ράτσας ελληνικού ποιμενικού, που ήταν δεμένος, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα του και να κινηθεί εξαγριωμένος προς τα παιδιά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο 9χρονος μπήκε μπροστά για να γλιτώσει τα δύο άλλα παιδάκια και ο σκύλος τον δάγκωσε στη γάμπα, κόβοντας μεγάλο τμήμα, το οποίο όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν βρέθηκε για να μπορέσουν οι γιατροί να το συρράψουν.

Η βλάβη στο πόδι του παιδιού είναι σοβαρή και αρχικά του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γ.Ν. Αμαλιάδας και έπειτα ξεκίνησε διακομιδή στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών, που ενημερώθηκε άμεσα το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να αναμένουν το παιδί και άμεσα να προχωρήσουν σε χειρουργική επέμβαση.

Οι προσευχές όλων μας συνοδεύουν το άτυχο αγοράκι για να ξεπεράσει γρήγορα αυτή την περιπέτεια.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση