HomeΚΡΗΤΗΣυγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τον ΑΟΑΝ

Συγχαρητήρια επιστολή Δημάρχου Αγίου Νικολάου για τον ΑΟΑΝ

Τι αναφέρει η σχετική ανακοίνωση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά από μια επιτυχημένη πορεία στον θεσμό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ Λασιθίου, αλλά και συνολικά στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, όπου ο Α.Ο.Α.Ν, κατέκτησε το κύπελλο καταδεικνύοντας  την συγκρότηση του ως ομάδα, την σοβαρή προετοιμασία, αλλά και την ανοδική του πορεία, θέλω να συγχαρώ παράγοντες και αθλητές δεδομένου ότι ο χθεσινός αγώνας (6/4), που διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, κατέγραψε αν μη τι άλλο, την διαφορά αναφορικά με την δυναμική των δύο ομάδων.

Συγχαίρουμε ολόθερμα τους αθλητές της ομάδας, το Δ.Σ, τον πρόεδρο κ. Γρ. Κοκολάκη, αλλά και όλους τους παράγοντες (προπονητή, μασέρ, γυμναστές κ.α) που συνέβαλαν ο καθένας ξεχωριστά στην φετινή επιτυχία της ομάδας.

Ιδιαίτερη μνεία, θα πρέπει να γίνει για τους πολυάριθμους φιλάθλους που με την παρουσία τους στηρίζουν την ομάδα και φυσικά στους χορηγούς, που έμπρακτα στηρίζουν την προσπάθεια των αθλητών.

Θέλω να διαβεβαιώσω , ότι τόσο Δήμος Αγίου Νικολάου, όσο και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός, θα εξακολουθήσουν να βρίσκονται δίπλα την ομάδα του Α.Ο.Α.Ν, όπως και σ΄ όλες τις ομάδες του δήμου, δεδομένου ότι , ο αθλητισμός αποτελεί μια διαχρονική αξία.

Ευχόμαστε, την χρονιά που ακολουθεί, να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον όμιλο μας, επισκεπτόμενοι ξανά τα μεγάλα “σαλόνια” του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση