HomeHL-9Ένας νεκρός, 5 τραυματίες από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου – video

Ένας νεκρός, 5 τραυματίες από τη φωτιά στο νοσοκομείο Παπανικολάου – video

Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Πλεύρης-Γκάγκα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη και προκάλεσε το θάνατο ενός ατόμου.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, η αν. υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα και ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Νίκος Παπαευσταθίου μεταβαίνουν εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται ότι στον 2ο όροφο του νοσοκομείου «Παπανικολάου» βρέθηκε ένας άνδρας απανθρακωμένος.

Η πυρκαγιά ξεκίνησε από ασθενή

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, πέντε ασθενείς με Covid τραυματίστηκαν, ο ένας εκ των οποίων σοβαρά, έχει ήδη μεταφερθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Τέσσερις ακόμη ασθενείς υπέστησα εγκαύματα από τη φωτιά. Οι υπόλοιποι νοσηλευόμενοι απομακρύνθηκαν από την κλινική Covid και μεταφέρθηκαν σε άλλες πτέρυγες του νοσοκομείου.

Η φωτιά ξέσπασε νωρίτερα στην κλινική Covid του νοσοκομείου «Παπανικολάου», με τον διευθυντή του τμήματος να αναφέρει ότι πιθανότατα την έβαλε ασθενής με κορωνοϊό.

Μάλιστα, πληροφορίες της ert ανέφεραν ότι ο ασθενής με κορωνοϊό πιθανότατα έβαλε τη φωτιά στην προσπάθειά του να ανάψει ένα τσιγάρο.

Σε κάθε περίπτωση η φωτιά δεν έγινε άμεσα αντιληπτή και πήρε γρήγορα διαστάσεις στο τριώροφο κτίριο όπου στεγάζεται η κλινική covid και νοσηλεύονται 20 ασθενείς σε βαριά κατάσταση, με κορωνοϊό.

 

iefimerida.gr

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση