HomeHL-TOPΜπαλί: 59χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο νοσοκομείο

Μπαλί: 59χρονη άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο νοσοκομείο

Νεκρός και στα Χανιά

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο αιφνίδιοι θάνατοι σημειώθηκαν χτες στην Κρήτη, και συγκεκριμένα σε Ρέθυμνο και Χανιά όταν δύο συνάνθρωποι μας έφυγαν από τη ζωή εντελώς ξαφνικά και απροσδόκητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ήταν το μεσημέρι της Τρίτης (6/4) όταν μία Γαλλίδα η οποία ήταν παντρεμένη με Έλληνα και διέμεινε στο Μπαλί Ρεθύμνου, ένιωσε αδιαθεσία.

Ο γιος της παρατήρησε την αδιαθεσία της μητέρας του και την μετέφερε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή δυστυχώς όμως δεν τα κατάφεραν.

Η γυναίκα ηλικίας 59 ετών άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο νοσοκομείο δίχως να μπορεί κανείς να την επαναφέρει. Φως στα αίτια που οδήγησαν την άτυχη γυναίκα στο θάνατο αναμένεται να ρίξει η νεκροψία/ νεκροτομή.

Νεκρός και στα Χανιά

Παρόμοιο περιστατικό σημειώθηκε λίγες ώρες αργότερα, και συγκεκριμένα το απόγευμα της Τρίτης (5/4), στην πόλη των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρας ηλικίας 78 ετών ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα ο γιος του να τον μεταφέρει άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Δυστυχώς όμως, οι γιατροί και σε αυτή την περίπτωση στάθηκε αδύνατον να προσφέρουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια στον άτυχο άνδρα αφού λίγο μετά τη μεταφορά του έφυγε από τη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση