HomeHL-TOPΕλεύθερος με 3.000 ευρώ εγγύηση και περιοριστικούς όρους ο 61χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Ελεύθερος με 3.000 ευρώ εγγύηση και περιοριστικούς όρους ο 61χρονος που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Αναλυτικά οι όροι που επιβλήθηκαν στον κατηγορούμενο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα αφέθηκε ο 61χρονος ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση σε 16χρονη επί εννέα έτη.

Σήμερα και μετά την απολογία του στον Ανακριτή επιβλήθηκαν οι εξής περιοριστικοί όροι στον κατηγορούμενο: ελεύθερος με εγγύηση 3.000 ευρώ, να δηλώσει το παρών στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του δύο φορές το μήνα καθώς και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εισαγγελέας Ηρακλείου, του είχε ασκήσει ποινική δίωξη για σεξουαλική παρενόχληση στην ανήλικη.

Το χρονικό

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η καταγγελία που έγινε σε βάρος του στις αστυνομικές αρχές αναφέρει πως ο ηλικιωμένος παρενοχλούσε μία 16χρονη για 9 χρόνια!

Ο συγκεκριμένος άνδρας ήταν φίλος με την οικογένεια της ανήλικης και από το 2013 φαίνεται ότι προέβαινε σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της, με τους γονείς να μην έχουν αντιληφθεί το παραμικρό.

Η 16χρονη κοπέλα μην αντέχοντας άλλο τα όσα βίωνε μίλησε στους γονείς της οι οποίοι κατήγγειλαν αμέσως το περιστατικό στην αστυνομία.

Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες που εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές που κάνουν λόγο ότι θύμα των αρρωστημένων ορέξεων του 61χρονου είχε πέσει και η 9χρονη κόρη τους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση