HomeΚΡΗΤΗΣτην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου ο Βασίλης Λαμπρινός

Στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου ο Βασίλης Λαμπρινός

Απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην τελετή έναρξης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ζίου Ζίτσου Κ21, Κ18, Κ16, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια, το μεσημέρι του Σαββάτου 2 Απριλίου, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κώστα Βαρδαβά και την Αντιδήμαρχο Παιδείας Στέλα Καλογεράκη – Αρχοντάκη.

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα διεξάγεται ξανά, μετά το 2019, στις εγκαταστάσεις του Δήμου Ηρακλείου (Νέο Κλειστό Γυμναστήριο), με τη συμμετοχή περισσότερων από 750 αθλητών από 26 κράτη της Ευρώπης. Ξεκίνησε την Παρασκευή 1η Απριλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Απριλίου 2022.

Ο Δήμαρχος στον σύντομο χαιρετισμό του καλωσόρισε στο Ηράκλειο όλες τις αποστολές , ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση για εμάς ότι διεθνείς ομοσπονδίες, όπως αυτή του Ζίου Ζίτσου, επιλέγουν την πόλη μας και τις  αθλητικές εγκαταστάσεις της για τις διοργανώσεις τους. Είμαι βέβαιος ότι και η φετινή διοργάνωση θα στεφθεί με επιτυχία».

Στην τελετή παρευρέθηκαν επίσης ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Γιώργος Πιτσούλης κ.ά.

Διαφήμιση
Διαφήμιση