HomePost ItΣενετάκης: Αυτοψία στην κατολίσθηση δρόμου Ηράκλειο – Μεσσαρά

Σενετάκης: Αυτοψία στην κατολίσθηση δρόμου Ηράκλειο – Μεσσαρά

Απάντηση στον κ. Σπίρτζη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

“Πρωταπριλιάτικο αστείο” χαρακτήρισε ο βουλευτής ΝΔ Ηρακλείου Μάξιμος Σενετάκης δηλώσεις του πρώην υπουργού Υποδομών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Χρήστου Σπίρτζη για την κατολίσθηση στο δρόμο προς Μεσσαρά.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ ψάχνει εναγωνίως θέματα για να κάνει αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση”, είπε ο βουλευτής της ΝΔ “και ως συνήθως βλέπει ό,τι θέλει να πει για να παραπλανήσει τον κόσμο”. Και ο κ. Σενετάκης συμπλήρωσε:

“Με λύπη άκουσα τον κ. Σπίρτζη να πιάνεται από ένα καθαρά τεχνικό θέμα  για να γενικεύσει λέγοντας ότι έτσι κάνει τα έργα η ΝΔ και προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι περιττό να ρίξουμε εμείς ευθύνες σε ένα έργο που είχε εγκαινιάσει με τυμπανοκρουσίες ο ίδιος, ως υπουργός. Τις ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση του και τον τρόπο που δεν έκανε έργα, τις έχει αποδώσει ο ελληνικός λαός”.

Ο κ. Σενετάκης πραγματοποίησε αυτοψία στο τμήμα δρόμου Ηράκλειο – Μεσαρά στο ύψος του υπό κατασκευή ανισόπεδου κόμβου Πανασού λόγω κατολίσθησης των πρανών του δρόμου.

Μαζί του στο εργοτάξιο ήταν ο Διευθυντής Συγκοινωνιακών Έργων Ο.Α.ΚΑ.Ε. Γιώργος Αγαπάκης. Εκεί διαπίστωσε ότι μελετητές και μηχανικοί της κατασκευάστριας εταιρείας, συνέλεξαν όλα τα τεχνικά στοιχεία ώστε δοθεί η κατάλληλη τεχνική λύση, η οποία είναι σχεδόν ολοκληρωμένη.

Ο κ. Σενετάκης δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει ότι τόσο ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Κώστας Καραμανλής, όσο και ο υφυπουργός Γιώργος Καραγιάννης ανταποκρίνονται πάντα και άμεσα στις ανάγκες που προκύπτουν για το νησί και ήδη αποφάσισαν την έγκριση πίστωσης των απαραίτητων κονδυλίων ύψους 9.500.000€ για την αποκατάσταση της βλάβης και την παράδοση του δρόμου στην κυκλοφορία.

Μέχρι την αποπεράτωση των έργων γίνεται προσπάθεια να βρεθεί προσωρινή λύση για λειτουργία του δρόμου, η οποία θα γίνει γνωστή τις επόμενες μέρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση