HomePost ItΚεγκέρογλου: Συγχαρητήρια στον Ν. Ταβερναράκη για την νέα του εκλογή

Κεγκέρογλου: Συγχαρητήρια στον Ν. Ταβερναράκη για την νέα του εκλογή

Στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Τεχνολογίας και Έρευνας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγχαρητήρια επιστολή του Βουλευτή Βασίλη Κεγκέρογλου στον νέο Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας.

Αξιότιμε κ.Ταβερναράκη,

Θα ήθελα να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχές μου για κάθε επιτυχία με την ευκαιρία ανάληψης των νέων καθηκόντων σας, ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Καινοτομίας και Τεχνολογίας (European  Institute  of  Innovation & Technology – EIT) και να σας ευχηθώ μια γόνιμη, δημιουργική και εποικοδομητική θητεία.

H ομόφωνη εκλογή σας αποτελεί τιμή όχι μόνο για την Κρήτη αλλά και για όλη την Ελλάδα. Είναι η πρώτη  φορά που ένας  Έλληνας επιστήμονας εκλέγεται Πρόεδρος του ΕΙΤ.

Η επιτυχία αυτή αποτελεί κορυφαία επιβράβευση και αναγνώριση  του σπουδαίου επιστημονικού σας έργου καθώς και της προσφοράς σας στην παγκόσμια επιστημονική κοινότητα. Επιπλέον, είναι μια ακόμα απόδειξη της επιστημονικής ποιότητας και του υψηλού επιπέδου έρευνας που διεξάγεται στο ΙΤΕ και στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Κρήτης.

Είμαι βέβαιος  πως μέσα από την άσκηση των νέων καθηκόντων σας θα συμβάλλετε αποφασιστικά στην  προώθηση της  επιστημονικής έρευνας αιχμής, της αριστείας και της καινοτομίας σε όλη την Ευρώπη.

Σας εύχομαι  δύναμη και υγεία, με τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσετε  με συνέπεια, υπευθυνότητα και επιστημοσύνη το εξαίρετο επιστημονικό σας έργο, όπως άλλωστε πράξατε έως σήμερα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση