HomeΕΛΛΑΔΑΔίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ο δεύτερος καταγγέλων

Δίκη Λιγνάδη: Καταθέτει ο δεύτερος καταγγέλων

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με την κατάθεση του δεύτερου καταγγέλλοντα, αναμένεται να συνεχιστεί η δίκη του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Λιγνάδη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα αιγυπτιακής καταγωγής, ο οποίος έχει υποστηρίξει ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον σκηνοθέτη στην Επίδαυρο το καλοκαίρι του 2015 σε ηλικία 17 ετών. Ο καταγγέλλων έχει μιλήσει και για άλλους ανήλικους τους οποίους είχε συναντήσει στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο.

Οι καβγάδες της προηγούμενης συνεδρίασης

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση κυριάρχησαν λεκτικές αντιπαραθέσεις μεταξύ των δικηγόρων των δύο πλευρών ως προς τον τρόπο εξέτασης του πρώτου μάρτυρα. Ο συνήγορος πολιτικής αγωγής Γιάννης Βλάχος κατηγόρησε τον Αλέξη Κούγια, συνήγορο υπεράσπισης του Δ. Λιγνάδη, για ρατσισμό, ομοφοβία και καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. «Έτοιμη την έχω την εξαίρεση σας. Σαδιστικά υποβάλλονται οι ίδιες ερωτήσεις με την ανοχή του δικαστηρίου», είπε στρεφόμενος προς την έδρα.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήρισε «διεθνή απατεώνα» τον πρώτο μάρτυρα, ενώ προχώρησε στην υποβολή μηνυτήριας αναφοράς σε βάρος του για ψευδή κατάθεση.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση