HomeHL-9Πήγαν σε σεισμόπληκτα χωριά και έκλεψαν τους σωλήνες ύδρευσης των σπιτιών ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν

Πήγαν σε σεισμόπληκτα χωριά και έκλεψαν τους σωλήνες ύδρευσης των σπιτιών ενώ οι ένοικοι κοιμόντουσαν

Τρομοκρατημένοι οι κάτοικοι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν τους έφταναν οι ζημιές που υπέστησαν τα κτίρια τους από τον μεγάλο σεισμό της 27ης Σεπτεμβρίου τώρα έρχονται αντιμέτωποι με τους θρασύτατους κλέφτες.

Άγνωστοι δράστες χρησιμοποιώντας σκάλα ανέβηκαν στις ταράτσες των σπιτιών και έκοψαν τους σωλήνες της ύδρευσης για να πάρουν το χαλκό!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, στο χωριό Κάτω Πουλιές τα ξημερώματα της Πέμπτης άγνωστοι δράστες ανέβηκαν στις ταράτσες 5 σπιτιών και έκλεψαν τους σωλήνες.

Μάλιστα σε δύο περιπτώσεις οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν και δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι ανάστατοι.Το πρωί που σηκώθηκαν διαπίστωσαν ότι οι βρύσες τους δεν είχαν νερό ενώ όταν βγήκαν έξω είδαν τα νερά να τρέχουν από τις ταράτσες τους στο δρόμο.

«Δεν μας έφτανε ο σεισμός… τα σπίτια μας που θέλουν επισκευές έχουμε και αυτούς… Ποιος θα φέρει τώρα υδραυλικούς για να τα ξανασυνδέσει;;;;» έλεγε χαρακτηριστικά στο cretapost, κάτοικος του χωριού.

«Φοβόμαστε για τις ζωές μας. Τόσο θράσος να ανεβαίνουν στις στέγες μας και να κλέβουν τους σωλήνες;;; Τους σωλήνες;;;;» έλεγε άλλος.

Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν άνδρες του Α.Τ. Μινώα Πεδιάδας για την καταγραφή της κλοπής του χαλκού, αλλά και αστυνομικοί της σήμανσης για να συλλέξουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών.

Διαφήμιση
Διαφήμιση