HomeΚΡΗΤΗΣυνάντηση Δήμαρχου Χερσονήσου με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Συνάντηση Δήμαρχου Χερσονήσου με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης

Συζητήθηκε και το άριστο πλαίσιο συνεργασίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης κ.κ. Ευγένιο επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο με τον Δήμαρχο Χερσονήσου να εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κ.κ. Ευγένιο για την υποδοχή αλλά και την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη της Δημοτικής Αρχής Χερσονήσου στο σπουδαίο έργο της Εκκλησίας της Κρήτης.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο κ. Σέγκος δήλωσε : «Εκφράζω στον Σεβασμιότατο τις πιο θερμές ευχές μου για την ευόδωση της αποστολής του. Ο ρόλος της Εκκλησίας της Κρήτης είναι σπουδαίος για την κοινωνική συνοχή. Ο κ.κ. Ευγένιος είναι ένας φωτισμένος ιεράρχης και οι αδιαμφισβήτητες ικανότητές του αποτελούν εγγυήσεις για την επίτευξη του δύσκολου έργου που έχει αναλάβει».

Στη συνάντηση μεταξύ άλλων συζητήθηκε και το άριστο πλαίσιο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στην Αρχιεπισκοπή Κρήτης και τον Δήμο Χερσονήσου.

Ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης ευχαρίστησε θερμά για την επίσκεψη τον Δήμαρχο Χερσονήσου.

Στην εθιμοτυπική συνάντηση στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο, τον Δήμαρχο Χερσονήσου συνόδευσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Χερσονήσου Γιώργος Χειρακάκης.

Ο κ. Σέγκος, εκ μέρους όλων των δημοτών του Δήμου Χερσονήσου, ευχήθηκε στον Αρχιεπίσκοπο μακρά και ευλογημένη Αρχιερατεία σημειώνοντας : «Είμαι βέβαιος ότι θα συνεχίσει επάξια το έργο του εφησυχάζοντα πρώην Αρχιεπισκόπου Κρήτης Ειρηναίου και θα βάλει και αυτός τη δική του σφραγίδα για το σπουδαίο έργο που επιτελεί η Εκκλησία της Κρήτης. Η πνευματική του καθοδήγηση ακολουθούσε πάντα πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο θεάρεστο έργο του».

Διαφήμιση
Διαφήμιση