HomeHL-TOPΑντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο αστυνομικός που τραυμάτισε τον φίλο του μετά από καυγά

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη ο αστυνομικός που τραυμάτισε τον φίλο του μετά από καυγά

Ήταν εκτός υπηρεσίας – Συνελήφθη από τους συναδέλφους του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στα κρατητήρια των Χανίων βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο 53χρονος αστυνομικός που το βράδυ της Παρασκευής πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν φίλο του μετά από καυγά!

Ο 53χρονος οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα ο οποίος του άσκησε ποινικές διώξεις για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Στη συνέχεια βρέθηκε ενώπιον του ανακριτή όπου ζήτησε κι έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας.

Το χρονικό

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής σε κεντρικό δρόμο των Χανίων όταν ο 53χρονος αστυνομικός μαζί με έναν 35χρονο φίλο του άρχισαν να καυγαδίζουν έντονα.

Ο 53χρονος ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, έβγαλε το όπλο του και πάνω στα νεύρα του πυροβόλησε στο έδαφος. Θραύσμα της σφαίρας όμως βρήκε το πόδι του 35χρονου ο οποίος και τραυματίστηκε.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο και να παραλαμβάνει τον τραυματία μεταφέροντάς τον στο νοσοκομείο Χανίων. Την ίδια ώρα, άνδρες της αστυνομίας που βρέθηκαν στην περιοχή συνέλαβαν τον 53χρονο συνάδελφό τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την έρευνα που του έγινε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο πιστόλια – τα οποία κατείχε νόμιμα – 14 σφαίρες ενώ στο σημείο που έγινε το συμβάν εντοπίστηκαν και πέντε κάλυκες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση