HomeHL-SportsΣυσκέψεις του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο για τις προετοιμασίες του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Συσκέψεις του Λευτέρη Αυγενάκη στο Ηράκλειο για τις προετοιμασίες του Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας

Tου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Handball στον Καρτερό και των 3ων Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Αλλεπάλληλες συσκέψεις, με όλους τους εμπλεκόμενους αθλητικούς και αυτοδιοικητικούς φορείς, για τις σπουδαίες διεθνείς διοργανώσεις που θα φιλοξενηθούν στο Ηράκλειο, πραγματοποίησε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού και Βουλευτής Ηρακλείου, Λευτέρης Αυγενάκης.

  • Εν όψει του ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί από τις 27 Απριλίου έως και την 1η Μαΐου από την Κρήτη έως τα Ιωάννινα, διεξήχθη σύσκεψη για την οργάνωση και επικοινωνία των τετραήμερων παράλληλων δραστηριοτήτων, όπου παρέστησαν εκπρόσωποι της Cycling Greece (της Οργανωτικής Επιτροπής του Γύρου), των Δήμων φιλοξενίας, της Περιφέρειας Κρήτης και των ποδηλατικών σωματείων.

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΔΕΗ ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ

Τέσσερις ημέρες εκδηλώσεων, αγωνιστικών και μη, στην Κρήτη ενόψει του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου που διοργανώνεται 27/4-1/5.

Η Κρήτη παίρνει το ποδήλατό της και κάνει «ορθοπεταλιά» στην βιώσιμη κινητικότητα, στην προστασία του περιβάλλοντος, στη διείσδυση του ποδηλάτου στην καθημερινότητά μας.

Ευρεία οργανωτική σύσκεψη με τους εμπλεκομένους φορείς, τους Δήμους φιλοξενίας, την Περιφέρεια Κρήτης και τα ποδηλατικά σωματεία, για την οργάνωση και επικοινωνία των παράλληλων δραστηριοτήτων».

  • Εν όψει της της διεξαγωγής των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, που θα διεξαχθούν στον Καρτερό 14-26 Ιουνίου, διεξήχθη σύσκεψη με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας χάντμπολ, το ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Οι εργασίες διαμόρφωσης των γηπέδων και των βοηθητικών εγκαταστάσεων, που θα χρησιμοποιηθούν κατόπιν και στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, αρχίζουν τάχιστα, ενώ είναι έτοιμα το σήμα των Αγώνων, εμπνευσμένο από την Κρήτη, με τον Λαβύρινθο και τον Μινώταυρο, το προωθητικό βίντεο και οι επίσημες σελίδες της διοργάνωσης, για να κάνουν πρεμιέρα τις προσεχείς ημέρες.

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ BEACH HANDBALL

Σύσκεψη για την προετοιμασία της διεξαγωγής των Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων Beach Handball Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων και Νεανίδων, που θα διεξαχθούν στον Καρτερό 14-26 Ιουνίου, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας χάντμπολ, το ΔΣ του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου και την Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Μας χωρίζουν μόλις 80 ημέρες από τη φιλοξενία των σπουδαίων διοργανώσεων, με τη συμμετοχή 64 χωρών (περισσοτέρων από 1.200 αθλητριών, αθλητών, προπονητών και συνοδών από όλο τον κόσμο) και αρχίζουν τάχιστα οι εργασίες διαμόρφωσης των γηπέδων και των βοηθητικών εγκαταστάσεων, που θα χρησιμοποιηθούν κατόπιν και στους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, τον Σεπτέμβριο 2023.

Έτοιμο το σήμα των Αγώνων, εμπνευσμένο από την Κρήτη, με τον Λαβύρινθο και τον Μινώταυρο, το προωθητικό βίντεο και οι επίσημες σελίδες της διοργάνωσης, για να κάνουν πρεμιέρα τις προσεχείς ημέρες. Στο φουλ οι μηχανές για άψογες, αγωνιστικά και οργανωτικά, διοργανώσεις, που θα συστηθούν και θα αγκαλιαστούν από την τοπική κοινωνία».

  • Επιπλέον, διεξήχθη σύσκεψη και με τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης των 3ων Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Ηράκλειο 2023» για την οργάνωση της δομής των προετοιμασιών των Αγώνων.

«ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Σύσκεψη με τα μέλη της γενικής συνέλευσης των Παράκτιων Μεσογειακών Αγώνων «Ηράκλειο 2023».

Προχωρήσαμε τα θέματα που αφορούν την οργάνωση της δομής της προετοιμασίας των Αγώνων.

Υπήρξε, επίσης, ενημέρωση για τον προγραμματισμό έναρξης των εργασιών».

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση