HomeHL-LifestyleΔημήτρης Λιγνάδης: «Είχε ερωτικές επαφές με ό,τι περπατούσε» λέει η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη

Δημήτρης Λιγνάδης: «Είχε ερωτικές επαφές με ό,τι περπατούσε» λέει η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της ηθοποιού

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στον Δημήτρη Λιγνάδη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της, η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη.

Η ηθοποιός έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν, όπου μίλησε και για τους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη καθώς και την παλαιότερη θεατρική συνεργασία με τον Παύλο Χαϊκάλη.

Ακολουθεί απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μάγδας Τσαγγάνη:

Για τους προφυλακισμένους συναδέλφους σας μετά από σοβαρές καταγγελίες, ποια είναι η γνώμη σας; Τους γνωρίζατε προσωπικά;

Ευτυχώς δεν έτυχε να συνεργαστώ με κανέναν αυτούς. Βέβαια γνωρίζαμε πόσο δύστροποι ήταν. Όλοι ξέραμε. Όσον αφορά τον Λιγνάδη, γνώριζα ότι είχε ερωτικές επαφές με ό,τι περπατούσε, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ για τα μικρά αγοράκια. Αυτό δεν το ήξερα, ούτε να φανταστώ δεν μπορούσα. Ήξερα ότι του αρέσει να «πηγαίνει» με πολύ κόσμο, αλλά ότι είναι παιδεραστής, όχι. Λυπάμαι τόσο πολύ. Ευτυχώς που έχει πεθάνει ο πατέρας του. Τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω. Όσον αφορά τον Φιλιππίδη, ήξερα ότι πίστευε ότι ήταν ο Θεός ο ίδιος. Είχε πάθει μεγάλο θέμα με το ταλέντο και την εξουσία του.

Με τον κύριο Χαϊκάλη είχατε συνεργαστεί;

Βέβαια και στο θέατρο και σε βιντεοκασέτα και είχαμε άψογη συνεργασία με πολύ γέλιο. Μάλιστα τον είδα το καλοκαίρι και ήταν σαστισμένος με όλα αυτά που είχαν βγει στη δημοσιότητα. Ήταν σκασμένος, ράκος. Τον προβλημάτιζε πολύ το οικονομικό κομμάτι, το πώς θα επιβίωνε μετά από όλα αυτά. Και με τον Κώστα Σπυρόπουλο είχα συνεργαστεί. Είχαμε περάσει πολύ καλά και μου είχε φερθεί υπέροχα και μάλιστα σε μια δύσκολη περίοδο για εμένα, καθώς είχα χάσει πρόσφατα τον πατέρα μου.

 

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση