HomeHL-WorldΠολωνία: Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Πολωνό πρόεδρο Αντρέι Ντούντα

Πολωνία: Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Πολωνό πρόεδρο Αντρέι Ντούντα

Το αεροπλάνο παρουσίασε τεχνικό πρόβλημα κι επέστρεψε στη Βαρσοβία

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε αναγκαστική προσγείωση στη Βαρσοβία υποχρεώθηκε να προχωρήσει το αεροσκάφος που μετέφερε τον Πολωνό πρόεδρο Αντρέι Ντούντα, σε πόλη κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία, εκεί που έχει προγραμματιστεί να συναντήσει αργότερα μέσα στη μέρα τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, σύμφωνα με το Reuters και την υπηρεσία καταγραφής πτήσεων Flightradar24.

Το αεροπλάνο παρουσίασε «τεχνικό πρόβλημα» και επέστρεψε στη Βαρσοβία, με κυβερνητική πηγή να σημειώνει πως «όλα πήγαν καλά, ο Ντούντα δεν αντιμετωπίζει κανέναν κίνδυνο».

Στο μεταξύ, το αεροσκάφος του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν προσγειώθηκε πριν λίγο στο Ζέσουφ, σε απόσταση 100 χιλιομέτρων από τα σύνορα με την Ουκρανία.

Τις πρώτες ώρες της διήμερης επίσκεψής του στην Πολωνία, ο Μπάιντεν αναμένεται να συναντηθεί με Αμερικανούς στρατιώτες που έχουν σταθμεύσει σε αυτήν την πόλη, προτού μεταβεί στη Βαρσοβία για συνομιλίες με Πολωνούς ηγέτες και μια επίσκεψη σε ένα κέντρο υποδοχής Ουκρανών προσφύγων, που εγκατέλειψαν τη χώρα τους για να γλυτώσουν από τη ρωσική εισβολή.

 

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση