HomeHL-LifestyleΟριστικά στην ΕΡΤ το “Νησί 2” – Ποιοι ηθοποιοί έχουν “κλειδώσει”

Οριστικά στην ΕΡΤ το “Νησί 2” – Ποιοι ηθοποιοί έχουν “κλειδώσει”

«Μια νύχτα του Αυγούστου»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με απόφαση του Δ.Σ., η ΕΡΤ «κλείδωσε» τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», που αποτελεί συνέχεια του «Νησιού». Ποιοι ηθοποιοί επιστρέφουν και ποια είναι τα νέα πρόσωπα

Έπειτα από αλλεπάλληλες διαπραγματεύσεις και ανατροπές, η σειρά που θα αποτελέσει το σίκουελ του «Νησιού» έκλεισε οριστικά στην ΕΡΤ. Προηγήθηκε «ντέρμπι», καθώς στη διεκδίκηση της σειράς, που βασίζεται επίσης σε βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, μπήκε τις τελευταίες εβδομάδες και το Mega, καταθέτοντας δελεαστική αντιπρόταση στην εταιρεία παραγωγής του «Νησιού 2».

Τελικά, η αγαστή συνεργασία με την ΕΡΤ στο «Καρτ ποστάλ», οι εγγυήσεις που δόθηκαν για το περιεχόμενο και το πολύ θετικό κλίμα στις σχέσεις της Β. Χίσλοπ με τη διοίκηση της δημόσιας τηλεόρασης έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της ΕΡΤ, που έσπευσε να «κλειδώσει» το «Νησί 2». Πιο συγκεκριμένα, την περασμένη Τετάρτη το Δ.Σ. της ΕΡΤ ενέκρινε την ανάθεση της εξωτερικής παραγωγής με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου», όπως τιτλοφορείται το μυθιστόρημα συνέχεια του «Νησιού», για 14 επεισόδια.

Με τη λήξη του «θρίλερ» για το κανάλι που θα εξασφαλίσει τη σειρά, ξεκαθάρισε το τοπίο σχετικά και με το καστ. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να «κλειδώνει» η επιστροφή του Ορφέα Αυγουστίδη και της Μαρίας Πρωτόπαππα, που μετείχαν και στο «Νησί». Το γεγονός ότι οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν στον «Σασμό» στον Alpha και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν και του χρόνου δεν αποτελεί εμπόδιο για την παράλληλη συμμετοχή τους στη σειρά της ΕΡΤ για μερικά επεισόδια. Στη σειρά σίκουελ του «Νησιού» επιστρέφουν, επίσης, ο Γιάννης Στάνκογλου και η Ευγενία Δημητροπούλου, ο Αλέξανδρος Λογοθέτης, ενώ, αντιθέτως, δεν θα επιστρέψει τελικά ο Στέλιος Μάινας.

Στη σειρά θα υπάρξουν και νέες είσοδοι. Εναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχει ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, που ήταν ο κεντρικός ήρωας στο «Καρτ ποστάλ». Τη σκηνοθεσία θα αναλάβει η Ζωή Σγουρού και τη διασκευή του βιβλίου σε σενάριο τηλεοπτικής σειράς θα υπογράψει ο Παναγιώτης Χριστόπουλος. Οσο για το location των γυρισμάτων, μεταφέρεται από τη Σπιναλόγκα στον Πειραιά, καθώς μεγάλο μέρος θα διαδραματίζεται στην Τρούμπα.

Πηγή: Reallife

Διαφήμιση
Διαφήμιση