HomeHL-Sports«Κόλλησαν» στο 0-0 Άρης και Παναθηναϊκός

«Κόλλησαν» στο 0-0 Άρης και Παναθηναϊκός

Άρης και Παναθηναϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως τέρματα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Φλύαρη η ομάδα του Χερμάν Μπούργος, δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις πολλές απουσίες των φιλοξενούμενων που διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών από τους Θεσσαλονικείς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν… μονότονο. Οι «κίτρινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά οι «πράσινοι», καλά οργανωμένοι, ελαχιστοποίησαν τις επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Το σουτ του Μπαντού Εντιαγέ (12’) κόντραρε κι αυτό του Λούκας Σάσα (14’) πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ιταλού τερματοφύλακα σε ένα τρίλεπτο πίεσης των γηπεδούχων.

Λίγο πριν το ημίωρο, σέντρα-σουτ του Γιάννη Κώτσιρα ανάγκασε τον Χουλιάν Κουέστα να διώξει σε κόρνερ, από την εκτέλεση του οποίου ο Ισπανός τερματοφύλακας απέκρουσε, πολύ πιο δύσκολα, την κεφαλιά του Αχιλλέα Πούγγουρα.

Με εξαιρετική επέμβαση του Μπρινιόλι, σε εξ επαφής κεφαλιά του Αμπουμπακάρ Καμαρά, ξεκίνησε το δεύτερο μέρος. Και πάλι, όμως, ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια.

Το «τριφύλλι» προσπάθησε να βγάλει φάσεις σε αντεπιθέσεις και θα μπορούσε να σκοράρει στο 66’, αν το σουτ του Φακούντο Σάντσες από πλεονεκτική θέση ήταν εντός στόχου. Ήταν και η τελευταία αξιόλογη του αγώνα.

Ο Άρης πήρε τον πρώτο του βαθμό στα Play Off, ωστόσο παρέμεινε τέταρτος, με τον Παναθηναϊκό να μένει πέμπτος και στο μείον δύο.

 

Κίτρινες κάρτες: Σάσα, Καμαρά – Σένκεφελντ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μπρινιόλι, Πούγγουρας, Σάρλια

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Εντιαγιέ (67′ Μπερτόλιο), Ιτούρμπε (86′ Γκαρσία), Γκάμα (86′ Πάλμα), Καμαρά.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Σάρλια, Πούγγουρας, Κώτσιρας, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες (75′ Μαουρίσιο), Σάντσες, Αϊτόρ, Καρλίτος (83′ Βαγιαννίδης), Παλάσιος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση