HomeHL-TOPΣυγκινητικά μηνύματα και μαντινάδες για τον άδικο χαμό του Νίκου και της Δέσποινας

Συγκινητικά μηνύματα και μαντινάδες για τον άδικο χαμό του Νίκου και της Δέσποινας

Στο Αρκαλοχώρι και οι δύο κηδείες

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συγκλονίζουν οι μαντινάδες και τα μηνύματα για τον άδικο χαμό των δύο νέων ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Στο θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί του Σαββάτου στο Αρκαλοχώρι, έχασαν τη ζωή τους ο 23χρονος Νίκος και η 50χρονη Δέσποινα, οδηγοί των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν μετωπικά.

Φίλοι και συγγενείς του 23χρονου Νίκου Γκιαουράκη τον αποχαιρετούν με μία μαντινάδα στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.
untitled-2

untitled-1

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά με αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων.

Μάλιστα για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή των ανδρών της 3ης ΕΜΑΚ.

Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Κρήτης, Γιάννης Λιονάκης, αναφέρθηκε στον τραγικό απολογισμό! 12 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στους δρόμους της Κρήτης μέσα σε τρεις μήνες.

Στον ίδιο Ναό και οι δύο κηδείες

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Αρκαλοχώρι αναμένεται να τελεστούν και οι δύο κηδείες των θυμάτων του τροχαίου.

Στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η νεκρώσιμος ακολουθία του άτυχου Νίκου με τους συγγενείς και τους φίλους του να τον αποχαιρετούν.

Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 4 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κηδεία της 50χρονης Δέσποινας.

Διαφήμιση
Διαφήμιση