HomeHL-LifestyleBridgerton: Το Netflix μας προετοιμάζει για τη 2η σεζόν – ΒΙΝΤΕΟ

Bridgerton: Το Netflix μας προετοιμάζει για τη 2η σεζόν – ΒΙΝΤΕΟ

Νέοι έρωτες, νέες συγκρούσεις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μία εβδομάδα έμεινε για τη μεγάλη πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Bridgerton και το Netflix αποφάσισε να μας προετοιμάσει κατάλληλα.

Το Bridgerton επιστρέφει έπειτα από δύο χρόνια και οι φαν της σειράς δεν βλέπουν την ώρα να δουν και πάλι τους αγαπημένους τους χαρακτήρες.

Νέοι έρωτες, νέες συγκρούσεις και ακόμη περισσότερα σκάνδαλα υπόσχεται η νέα σεζόν. “Τι συμβαίνει όταν το καθήκον έρχεται σε σύγκρουση με την αληθινή επιθυμία της καρδιάς” είναι το “μότο” για τα νέα επεισόδια.

Τo Netflix για να γιορτάσει την επερχόμενη πρεμιέρα δημοσίευσε ένα βίντεο για να προετοιμάσει κατάλληλα τους φαν του Bridgerton

Bridgerton: Δείτε το βίντεο του Netflix

Η 2η σεζόν του Bridgerton θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαρτίου.

Καθήκον, επιθυμία και σκάνδαλα συγκρούονται, όταν ο υποκόμης Άντονι Μπρίτζερτον αποφασίζει να παντρευτεί, αλλά ερωτεύεται την πεισματάρα αδελφή της μέλλουσας συζύγου του.

Στη 2η σεζόν συναντάμε τους: Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young, και την Julie Andrews ως Lady Whistledown.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση