HomeLife & StyleAlpha TV: Νεοκλασικά «Μιας πεντάρας νιάτα» Παρασκευή στις 21:00

Alpha TV: Νεοκλασικά «Μιας πεντάρας νιάτα» Παρασκευή στις 21:00

Και αυτή την Παρασκευή έχουμε πρεμιέρα στα «Νεοκλασικά»!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το αξέχαστο θεατρικό έργο «Μιας πεντάρας νιάτα» των Ασημάκη Γιαλαμά και Κώστα Πρετεντέρη σε διασκευή σεναρίου Κωνσταντίνας Γιαχαλή και Σόλωνα Εσκενάζη και σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα.

Ο Γιώργος κι η Ειρήνη είναι ένα νέο ζευγάρι, λογιστές κι οι δύο, ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και χρεωμένοι. Έχουν δικό τους γραφείο που κινδυνεύουν να χάσουν επειδή χρωστάνε ενοίκια και παντρεύονται για να μπουν σε ένα ΕΣΠΑ για παντρεμένους με κοινή επιχείρηση.

Πάνω στην ανάγκη τους να βρουν χρήματα, ο Γιώργος βρίσκει δουλειά στην αντιπροσωπεία αυτοκινήτων του Δημήτρη Δαμάσκου. Στην ίδια εταιρεία ζητούν γραμματέα κι η Ειρήνη θέλει την θέση, αλλά ο Γιώργος που είναι λίγο ζηλιάρης έτσι κι αλλιώς, δεν την αφήνει μιας κι ο Δημήτρης Δαμάσκος είναι celebrity, κούκλος και με λεφτά.

Από μια παρεξήγηση, η Ειρήνη θα πάρει τη δουλειά και θα παριστάνουν με τον Γιώργο στην αρχή τους άγνωστους και μετά τα αδέρφια. Ο παράγοντας έρωτας, όμως, που δεν τον είχε υπολογίσει κανένας, θα φέρει μπερδέματα και ζήλιες μέχρι το «happy end».

Ας γνωρίσουμε λίγο καλύτερα τους πρωταγωνιστές μας:

Μαρίκα Ευθυμίου  (Ελένη Καστάνη)

Δυναμική, καταφερτζού και μεγάλη καρδιά. Μεγάλωσε μόνη της την Ειρήνη σαν δικό της παιδί. Δεν χωνεύει τον πρώην άντρα της και βιάζεται να παντρευτεί τον Ανδρέα.

Γιώργος Στρατάκης (Κώστας Νικούλι)

Νέος, ωραίος, λίγο ανασφαλής και καθόλου διεκδικητικός. Τρελά ερωτευμένος με την Ειρήνη κι αρκετά ζηλιάρης, θέλει να της προσφέρει μια όμορφη ζωή, χωρίς προβλήματα.

Ειρήνη Ευθυμίου (Άλκηστις Ζιρώ)

Νέα, όμορφη και ζόρικη, λόγω μπουζουκτσή πατέρα. Έχει μάθει να μην το βάζει κάτω και δεν μασάει. Έχει κουραστεί, όμως, απ’ την μόνιμη αφραγκιά και την ζήλια του Γιώργου.

Δημήτρης Δαμάσκος (Λεωνίδας Καλφαγιάννης)

Celebrity, κούκλος και με λεφτά, το «όχι» είναι για αυτόν άγνωστη λέξη. Κι η πρώτη που του το λέει είναι η Ειρήνη και την ερωτεύεται.

Πασχάλης Αβραμίδης (Κώστας Αποστολάκης)

Ο πιο παλιός κι ο πιο έμπιστος υπάλληλος του Δημήτρη. Χόμπι του να ψέλνει ύμνους και τον Δημήτρη, που προσπαθεί να τον βάλει στον ίσιο δρόμο.

Ανδρέας Αλαφούζος (Τάκης Παπαματθαίου)

Συγκρατημένος κι αυστηρός, αλλά δεν μπορεί να αντισταθεί στον χείμαρρο Μαρίκα. Βοηθάει τα παιδιά, τα συμπαθεί αλλά ανυπομονεί να του αδειάσουν την γωνιά.

Πόλυ Δαμάσκου (Αρετή Πασχάλη)

Νέα, όμορφη και καλόκαρδη. Προσπαθεί να στήσει επιχειρήσεις που δεν της βγαίνουν κι έχει μια μικρή κόντρα με τον αδερφό της. Την γοητεύει η καλοσύνη κι η ευγένεια του Γιώργου.

Παρασκευάς (Τσεβάς) Τένγκουλας (Ανδρέας Νάτσιος)

Καλλιτέχνης του μπουζουκιού. Έχει όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει την κόρη του, αλλά κάπου στην πορεία ξεστρατίζει σε χαρτιά, ζάρια και ιππόδρομο.

Παρασκευή στις 21:00, μη χάσετε τα «Νεοκλασικά»!

kostas-nikouli-alkistis-ziro

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση